nefunkční port DVI

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

samainus
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

nefunkční port DVI

Příspěvekod samainus » 07 kvě 2018 16:29

Dobrý den potřeboval bych poradit ohledně toho , že mi nefunguje port DVI na základní desce, ale VGA funguje úplně normálně. Nikdy předtím jsem ho nepotřeboval, ale teď potřebuju i druhý výstup na televizi a nechci si kupovat grafickou kartu. Zkušeností mám sice dost, pracuji s tímto už léta, ale s tímhle si fakt nevím rady.
diky za odpovědi



Reklama
RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3942
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: nefunkční port DVI

Příspěvekod RIKI22 » 07 kvě 2018 16:42

Máš pripojený monitor iba na DVI a žiadný signál ?Dopíš zostavu ,min. dosku v PC.

samainus
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Re: nefunkční port DVI

Příspěvekod samainus » 07 kvě 2018 16:44

jo mam monitor přes vga, ten jede a televizi přes dvi a ta nejede

Dodatečně přidáno po 1 minutě 35 vteřinách:
gigabyte H61M-S2PV, procesor intel pentium 2030

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3942
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: nefunkční port DVI

Příspěvekod RIKI22 » 07 kvě 2018 16:50

Ak odpojíš VGA , tak žiadná zmena?

samainus
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Re: nefunkční port DVI

Příspěvekod samainus » 07 kvě 2018 16:55

ne furt žadný signál, ale ja potřebuju ať jede obojí

MRC
Level 2
Level 2
Příspěvky: 158
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: nefunkční port DVI

Příspěvekod MRC » 07 kvě 2018 17:00

Ani když se pokusíš nabootovat jen s TV ? Jiný kablík jsi zkoušel ? Nejsou ohlé (poškozené) nějaké piny v konektoru ?

samainus
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Re: nefunkční port DVI

Příspěvekod samainus » 07 kvě 2018 17:18

kabel je v pořádku a zkusil jsem nabootovat bez vga a taky nic (a na půjčenou graf. kartu všechno to šlo, jenom v menším rozlišení)

Dodatečně přidáno po 4 hodinách 23 minutách 33 vteřinách:
tak se mi to po dlouhém zkoušení konečně povedlo vyřešit. V TV byl špatný konektor a tak jsem zkusil dát redukci a zapojil to do HDMI a šlape to dobře. Ale i tak vám děkuji za rady


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • 144Hz - Redukce Display Port => DVI
    od HaLuZaRoS » 19 lis 2018 17:50 » v Vše ostatní (hw)
    5
    585
    od xbs
    19 lis 2018 19:03
  • OpenVPN & Linux - Jak nasměrovat port pomocí Linux iptables pokud ten port nepoužívá žádná služba?
    od postcd » 28 říj 2018 18:00 » v Administrace sítě
    0
    890
    od postcd
    28 říj 2018 18:00
  • USB C /DP to DVI-D - 1080p 144Hz
    od Piccaso » 22 pro 2018 13:33 » v Problémy s hardwarem
    11
    422
    od xbs
    22 pro 2018 17:36
  • nefunguje Dipslay port
    od Beestback_ » 26 zář 2018 18:10 » v Problémy s hardwarem
    2
    294
    od Beestback_
    26 zář 2018 18:26
  • Rozdíl v zapojení monitoru - HDMI vs DVI vs VGA
    od MachrCZ » 11 říj 2018 14:02 » v Vše ostatní (hw)
    9
    1070
    od MachrCZ
    11 říj 2018 22:49

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 24 hostů