nefunkční port DVI

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

samainus
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

nefunkční port DVI

Příspěvekod samainus » 07 kvě 2018 16:29

Dobrý den potřeboval bych poradit ohledně toho , že mi nefunguje port DVI na základní desce, ale VGA funguje úplně normálně. Nikdy předtím jsem ho nepotřeboval, ale teď potřebuju i druhý výstup na televizi a nechci si kupovat grafickou kartu. Zkušeností mám sice dost, pracuji s tímto už léta, ale s tímhle si fakt nevím rady.
diky za odpovědi



Reklama
RIKI22
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3357
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: nefunkční port DVI

Příspěvekod RIKI22 » 07 kvě 2018 16:42

Máš pripojený monitor iba na DVI a žiadný signál ?Dopíš zostavu ,min. dosku v PC.

samainus
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Re: nefunkční port DVI

Příspěvekod samainus » 07 kvě 2018 16:44

jo mam monitor přes vga, ten jede a televizi přes dvi a ta nejede

Dodatečně přidáno po 1 minutě 35 vteřinách:
gigabyte H61M-S2PV, procesor intel pentium 2030

RIKI22
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3357
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: nefunkční port DVI

Příspěvekod RIKI22 » 07 kvě 2018 16:50

Ak odpojíš VGA , tak žiadná zmena?

samainus
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Re: nefunkční port DVI

Příspěvekod samainus » 07 kvě 2018 16:55

ne furt žadný signál, ale ja potřebuju ať jede obojí

MRC
Level 2
Level 2
Příspěvky: 157
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: nefunkční port DVI

Příspěvekod MRC » 07 kvě 2018 17:00

Ani když se pokusíš nabootovat jen s TV ? Jiný kablík jsi zkoušel ? Nejsou ohlé (poškozené) nějaké piny v konektoru ?

samainus
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Re: nefunkční port DVI

Příspěvekod samainus » 07 kvě 2018 17:18

kabel je v pořádku a zkusil jsem nabootovat bez vga a taky nic (a na půjčenou graf. kartu všechno to šlo, jenom v menším rozlišení)

Dodatečně přidáno po 4 hodinách 23 minutách 33 vteřinách:
tak se mi to po dlouhém zkoušení konečně povedlo vyřešit. V TV byl špatný konektor a tak jsem zkusil dát redukci a zapojil to do HDMI a šlape to dobře. Ale i tak vám děkuji za rady


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Display port nebo DVI-D
    od lokhy » 29 pro 2017 21:16 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    413
    od lokhy
    29 pro 2017 23:35
  • DVI-D > DVI-A / VGA redukce dotaz
    od Zajda » 03 pro 2017 21:57 » v Problémy s hardwarem
    3
    311
    od Zajda
    03 pro 2017 22:29
  • Dvi no signal
    od Pikolik1753 » 01 led 2018 17:48 » v Problémy s hardwarem
    1
    159
    od Pic
    01 led 2018 22:16
  • Kabel HDMI - DVI
    od Faster1 » 25 pro 2017 21:38 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    278
    od Faster1
    25 pro 2017 22:50
  • Kabely DVI vs HDMI
    od Thariss » 26 říj 2017 17:19 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    4
    312
    od Thariss
    26 říj 2017 17:36

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 10 hostů