hra Rust vs grafika AMD Radeon 8500 HD M serie

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

111madara
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: duben 18
Pohlaví: Nespecifikováno

hra Rust vs grafika AMD Radeon 8500 HD M serie

Příspěvekod 111madara » 12 čer 2018 00:23

Dobrý den, prosím o radu hraju hru RUST.
A chtěl bych se optat ...


Mám grafiku

AMD radeon 8500 M serie HD ( notebook ) Lenovo G500

Pred " lety " to byl Herní notebook v hodnotě 22 000 ( ted pocitam tak 1 000 co mi řekli :D )

chtěl bych se optat

2.4 procesor
8gb RAM
SSD Disk 240 GB

Chtěl bych se optat .... Grafika je na Novych ovladačích stim ze ma 2 GB pamět. Jestli by to neslo nataktovat Víc. aby se hra nesekala.


Popis problemu: Zapnu hru .... Chvili to hraje na 100 FPS ... a pak to najednou spadne na 4 ( cca 10 minut ) nekdy vic nekdy min

podle " lidi " to je v grafice.
Sehnal sem si primo od AMD program ktery lze grafiku taktovat na 3000MHz Memory clock a 950Mhz GPU
plus +20% spotřeba ... ( typuji vetrak )

Prosím o radu jak z toho vyždímat eště víc :( ......

( radu typem " kup si i7 a podobný "dělo " ) nemám nato živím rodinu.

( podle rust Hardware by sem nato měl mít pozadavky aspon Minimalni ) ale jak se zda tak nekde to vazne.

Pripojeni to neni: 100/100 Mb/s ( netbox )


Prosím o radu

Dodatečně přidáno po 53 minutách 57 vteřinách:
Mám ještě prosím dodatek ted jsem dělal zkousku grafiky po " nataktovnání " .... Grafika se chová jako by se nechumelilo a misto 3000 Mhz a 950 Mhz na GPU to jede porad na 300 Mhz a nehne se ani o Píííď ( aktivita 100% ) teplota 65 C° ale proste Memory a GPU se nepohne ani o Herz :( ......

Dodatečně přidáno po 54 minutách 15 vteřinách:
na tak tovaní pouzivam primo ten Originální program od AMD



Reklama
petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 36490
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: hra Rust vs grafika AMD Radeon 8500 HD M serie

Příspěvekod petr22 » 12 čer 2018 07:18

Jake je vyuziti pameti ve hre ?

Spis bych veril tomu, ze Rustu nestaci 8 GB RAM nez ze ma problem s grafikou.

111madara
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: duben 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: hra Rust vs grafika AMD Radeon 8500 HD M serie

Příspěvekod 111madara » 12 čer 2018 15:42

Hra mi beží co se koukam na 6 GB ram na mensi detaily coz je pohodě protze vic to nechce ....

ale prisel sem na dalsi problem jak Nataktuji grafiku a zvysi se FPS na 60 tak pak prsote v pulce se grafika prestanaktovat a ja spadnu na 4 FPS a su v kelu :( T

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 36490
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: hra Rust vs grafika AMD Radeon 8500 HD M serie

Příspěvekod petr22 » 12 čer 2018 16:00

Pokud mas 8 GB RAM tak hra ani vic nez 6 GB chtit nemuze, protoze nejsou.

Zrovna RUST oznacuje spousta lidi za nehratelnou hru na 8 GB RAM.

Teplota grafiky kdyz to dropne fps je jaka ?

111madara
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: duben 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: hra Rust vs grafika AMD Radeon 8500 HD M serie

Příspěvekod 111madara » 12 čer 2018 21:34

drzi se na 60-100 C° ..... ale naty 100C°to stoupne az kdyz se prestane taktovat .... tak mam strach tak to vypnu ... aby sem to nedvařil .... jinak mam čisty windowsy prave ... a tohle je prvni hra kterou sem natahl ....

Dodatečně přidáno po 3 minutách 42 vteřinách:
Memory cock zkousim taktovat na 750 Mhz ... ale mam strach jít vys abych to nepřepískl :( ... proste ... nechapu jak to muze spadnout kdyz teplota je MAX 70 C°podle ( programu ) a CPU-Z
a proste v pulce hrani to proste PADNE prestane taktovat ...... a hra pada na 4 FPS a neda se uz nic delat ....

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 36490
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: hra Rust vs grafika AMD Radeon 8500 HD M serie

Příspěvekod petr22 » 12 čer 2018 22:30

Takhle se obvykle chova hra, kdyz ji dojde volna RAM.

Kolik je volne pameti, ve chvili kdy padnou fps ?

111madara
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: duben 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: hra Rust vs grafika AMD Radeon 8500 HD M serie

Příspěvekod 111madara » 13 čer 2018 06:22

6,285 je obsazeno ( volnou mi to neukazuje ( ale pouse obsazenou ) ..... nebo se koukam spatne :D ale lita to mezi 5.358 a 6.258

Dodatečně přidáno po 1 minutě 49 vteřinách:
zajimavy je ze to ale ukazuje od zacatku, Kdyz startuju hru a su v menu tak su na 800 Mb .... pak se to načita tak to vyskoci na 1000 Mb ..... zapne se hra skocim na 5-6 Gb .... hraju normalne a pak kdyz třeba zapnu njákou funkci ( nejcasteji PEC ) tak se to zacne kousat a uz neprestane ......... a stale se drzim na 6 GB

( ani nevite jak me to dokaze nasrat kdyz dojde k prestrelce a hrač ma oprpti me Extremne navrh ze se mu to nekouse a sunda me bez obtizi .....

Dodatečně přidáno po 2 minutách 38 vteřinách:
chtěl bych se optat ...... do Lenovo G500 ( co mam ) se daji vymenovat Ramky, DISK, dokonce aji CPU


myslite ze kdyz koupim třeba ramky po 8Gb a dam tam 16Gb se to zlepsi ? ....

Dodatečně přidáno po 3 minutách 9 vteřinách:
nebo spiš ... otazka je takova : Pustí mě ten počitač ? .... ( uz tak sem stravil 3 hodiny nastavovanim BIOSU aby me pustil pri vymenene HDD za SSD

Dodatečně přidáno po 11 minutách 58 vteřinách:
Když vlastně koupim Ramku ( DDR3 pro Notebook ) nasel sem jich tucet .... ale kdyz koupim jednu 8GB a necham si tam jednu 4Gb svoji ...... Klapne to ? .... Uznato počitač nebo se k tomu bude chovat jako ze to tam nepatři a budu muset koupit Sadu ? ....

Dodatečně přidáno po 12 minutách 54 vteřinách:
2,500 - < tisic je pro me celkem mazec .... uz tak sem dal za opravu auta 10 ...... kdbyh rekl zene ze dam pryc jeste nad 2 tisice tak me asi uz zaslape a rekne at hraju na kalkulačce cisla :D

Dodatečně přidáno po 19 minutách 53 vteřinách:
Chtěl sem se optat ... bude to asi hloupy dotaz: ale su neznalec tak se optám .....

Nedají se Ramky nahradit ? .... ( jako kdyz se HDD nahrazuje Externim DIskem ) .... neexistuje levnejsi varianta aji tohodle ? .... z bych treba SSD disk ( pulku pouzil aby si hrála na Ramku ? .... ) nejde to nják ?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • amd radeon 535 vs amd radeon vega 3 mobile
    od p3v4x » 03 lis 2018 09:14 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    19
    889
    od xbs
    03 lis 2018 22:11
  • steam klíč serie Call of Duty (vsechny serie)
    od p3v4x » 22 úno 2019 11:16 » v K: Software
    0
    302
    od p3v4x
    22 úno 2019 11:16
  • Amd Radeon nastavení
    od mendassek123 » 18 úno 2019 14:05 » v Problémy s hardwarem
    5
    445
    od mendassek123
    21 úno 2019 13:00
  • AMD Radeon R9 290 DirectCU II problém
    od TakeItEazY » 26 srp 2018 12:54 » v Problémy s hardwarem
    8
    332
    od TakeItEazY
    26 srp 2018 16:35
  • AMD dualní grafika ( R7,R8M435DX) pomoc nastavení
    od kuban » 05 led 2019 23:24 » v Problémy s hardwarem
    10
    545
    od kuban
    17 úno 2019 11:11

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 7 hostů