Prepojenie TV s hifi repro.

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Misso
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 138
Registrován: červenec 14
Pohlaví: Muž

Prepojenie TV s hifi repro.

Příspěvekod Misso » 30 pro 2018 12:15

Čaute, potreboval by som poradiť ako mám prepojiť TV s hifi repro.. Chcem aby zvuk z TV išiel cez hifi repro.
Stačí keď prepojím (na hifi) AUX IN s AUDIO OUT (TV) ? Je len tá možnosť ?

TV OBRAZOK

HIFI OBRAZOK



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 17154
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Prepojenie TV s hifi repro.

Příspěvekod ITCrowd » 30 pro 2018 12:19

Pravděpodobně ano. Připrav se ale na to, že to může brumět.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8048
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Prepojenie TV s hifi repro.

Příspěvekod mmmartin » 30 pro 2018 13:40

Použití Audio OUT na televizi má jednu nevýhodu: hlasitost budeš muset nastavovat na HIFI soupravě. Proto je výhodnější použít sluchátkový výstup, na kterém je hlasitost ovládaná stejným DO, jako ostatní funkce televize.

Uživatelský avatar
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 11598
Registrován: září 06
Bydliště: Zlínský kraj
Pohlaví: Muž

Re: Prepojenie TV s hifi repro.

Příspěvekod Marfy » 30 pro 2018 17:23

Tak pokud má TV optický výstup a Hi-Fi optický vstup,tak to brumět nebude.
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Gigabyte GTX 1060 WindForce 6GB,SSD Kingston,DDR IV 16GB,Seasonic G-450W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Transcend,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Misso
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 138
Registrován: červenec 14
Pohlaví: Muž

Re: Prepojenie TV s hifi repro.

Příspěvekod Misso » 31 pro 2018 13:37

prepojil som to a nejde... v TV som nastavil Reproduktor na Audio systém....keď to je prepojené tak nefunguje vôbec zvuk

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 17154
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Prepojenie TV s hifi repro.

Příspěvekod ITCrowd » 31 pro 2018 14:06

Zkus toho jacka vytáhnout a dotknout se trnu. Z repra HiFi věže by se měl ozvat brum.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8048
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Prepojenie TV s hifi repro.

Příspěvekod mmmartin » 31 pro 2018 14:24

A jaký výstup zvuku u televize používáš? Jestli používáš sluchátkový výstup, musíš nastavit reproduktor na reproduktor.

A je dobrým zvykem vkládat fotky do příspěvku. Nikdo nekliká rád na odkazy, u kterých neví, co tam na ně čeká. Navíc obrázek vložený do příspěvku bude fungovat do konce věků, takže pokud bude mít v budoucnosti někdo stejný problém, bude mít obrázky i nadále k dispozici, což u obrázků uložených mimo fórum nemusí platit.

Misso
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 138
Registrován: červenec 14
Pohlaví: Muž

Re: Prepojenie TV s hifi repro.

Příspěvekod Misso » 31 pro 2018 14:59

ITCrowd píše:Zkus toho jacka vytáhnout a dotknout se trnu. Z repra HiFi věže by se měl ozvat brum.
nič to nerobilo

mmmartin píše:A jaký výstup zvuku u televize používáš? Jestli používáš sluchátkový výstup, musíš nastavit reproduktor na reproduktor.

A je dobrým zvykem vkládat fotky do příspěvku. Nikdo nekliká rád na odkazy, u kterých neví, co tam na ně čeká. Navíc obrázek vložený do příspěvku bude fungovat do konce věků, takže pokud bude mít v budoucnosti někdo stejný problém, bude mít obrázky i nadále k dispozici, což u obrázků uložených mimo fórum nemusí platit.


používam sluchátkový výstup...
keď som tam pripojil moje sluchatka čo mám k PC tak z nich išiel zvuk

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 17154
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Prepojenie TV s hifi repro.

Příspěvekod ITCrowd » 31 pro 2018 15:09

V tom případě - máš tu hifi přepnutou na aux in?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • prepojenie pc a tv
    od milosb » 26 led 2019 09:50 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    2
    1026
    od cervcek
    26 led 2019 18:43
  • prepojenie pc a tv
    od milosb » 26 úno 2019 16:57 » v Vše ostatní (hw)
    6
    583
    od milosb
    26 úno 2019 18:49
  • Náhrada Hifi věže - jakou koupit?
    od Maxweel » 12 srp 2019 11:02 » v Vše ostatní (hw)
    4
    400
    od xbs
    12 srp 2019 12:11
  • 5.1 repro
    od Adamer » 04 pro 2018 21:26 » v Problémy s hardwarem
    1
    274
    od petr22
    04 pro 2018 21:32
  • zvuk z repro
    od Duso11x » 10 pro 2018 16:55 » v Problémy s hardwarem
    2
    346
    od Duso11x
    10 pro 2018 19:59

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Luc7 a 30 hostů