Pokles výkonu

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Uživatelský avatar
CitroCZ
Level 2
Level 2
Příspěvky: 195
Registrován: březen 15
Bydliště: Bohemia
Pohlaví: Muž

Pokles výkonu

Příspěvekod CitroCZ » 27 led 2019 18:29

Dobrý večer,
řeším problém s rapidním poklesem výkonu celé PC sestavy. Tento pokles výkonu jsme zaznamenal od poslední ,,zkoušky,, funkčnosti grafické karty, Nvidia 1050 myslím, že to byla.
Od té doby moje sestava nezvládá to co zvládala před tím (u náročnější rapidně klesají FPS), zkusil jsme i odinstalovat všechny grafické ovladače a stáhnout je znovu, ale to nepomohlo.

Sestavu přikládám v příloze
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Doteď jsem nepochopil co je to za trend dávat ty nakrájené citrony do pisoárů, proboha, vždyť se pak nedají vůbec jíst !

Reklama
Uživatelský avatar
NenapadaMeNic
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 381
Registrován: červen 18
Pohlaví: Muž

Re: Pokles výkonu

Příspěvekod NenapadaMeNic » 27 led 2019 19:29

Změřit teploty

Uživatelský avatar
CitroCZ
Level 2
Level 2
Příspěvky: 195
Registrován: březen 15
Bydliště: Bohemia
Pohlaví: Muž

Re: Pokles výkonu

Příspěvekod CitroCZ » 27 led 2019 19:50

Změřeno, co se na to koukám tak ta Grafika se tváři tak jako, že už se ji pracovat nechce, proč tak ale najednou když to předtím zvládala ? Screen zátěže je konkrétně ze hry Doom
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Doteď jsem nepochopil co je to za trend dávat ty nakrájené citrony do pisoárů, proboha, vždyť se pak nedají vůbec jíst !

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37205
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Pokles výkonu

Příspěvekod petr22 » 27 led 2019 20:02

Pracovat nechce ? Vzdyt maka na 100%.

Je to Geforce 950, nez 1050.

Chtelo by to zjistit vyuziti VRAM, ta grafika ma pouze 2 GB, pokud se to
zaplni, nastavaji trable.

Uživatelský avatar
CitroCZ
Level 2
Level 2
Příspěvky: 195
Registrován: březen 15
Bydliště: Bohemia
Pohlaví: Muž

Re: Pokles výkonu

Příspěvekod CitroCZ » 27 led 2019 20:26

No jasný, uvědomuji si ,,věk,, té grafické karty. Jenom mi přijde dost divné, že od té doby a je to týden co jsme tam jen dal tu 1050 na vyzkoušení jestli funguje tak ten počítač už s tou 950 nechce pracovat. Myslel jsme si, že je to ovladačema, který tam ta 1050 mohla natáhnout, ty jsou odinstalovaný a znovu nainstalovaný.
Doteď jsem nepochopil co je to za trend dávat ty nakrájené citrony do pisoárů, proboha, vždyť se pak nedají vůbec jíst !

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37205
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Pokles výkonu

Příspěvekod petr22 » 27 led 2019 20:31

Ovladace na 950 a 1050 jsou naprosto identicke, neni duvod je odinstalovavat
a instalovat znovu, je to jeden a ten samy ovladac.

Nastaveni grafiky ve hre je stejne jako predtim ?

Mela ta Geforce 1050 4 GB VRAM ?

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 11294
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Pokles výkonu

Příspěvekod xbs » 27 led 2019 20:39

GTX1050 sou běžně 2GB přece, jen nedávno se objevily 3GB verze...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37205
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Pokles výkonu

Příspěvekod petr22 » 27 led 2019 20:43

Ona ta "myslim ze to byla 1050" mohla byt klidne 1050 Ti nebo i neco uplne jineho.

Uživatelský avatar
CitroCZ
Level 2
Level 2
Příspěvky: 195
Registrován: březen 15
Bydliště: Bohemia
Pohlaví: Muž

Re: Pokles výkonu

Příspěvekod CitroCZ » 27 led 2019 21:04

Nic jsme neměnil, všechno nastavení zůstalo při starém. Omlouvám se 1050 to tedy nebyla. Jednalo se o GIGABYTE GeForce GTX 1070 G1 Gaming, 8GB GDDR5 . ( Jak jsme říkal, karta se jen zkoušela jestli funguje, protože majiteli nefungovala, mě ano.)

A nastavení je dělaný podle GeForce Experience .
Doteď jsem nepochopil co je to za trend dávat ty nakrájené citrony do pisoárů, proboha, vždyť se pak nedají vůbec jíst !

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37205
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Pokles výkonu

Příspěvekod petr22 » 27 led 2019 21:06

Jenze nastaveni se mohlo zmenit samo.

Nastavilo se podle 1070, a ty tam mas 950.

Uživatelský avatar
CitroCZ
Level 2
Level 2
Příspěvky: 195
Registrován: březen 15
Bydliště: Bohemia
Pohlaví: Muž

Re: Pokles výkonu

Příspěvekod CitroCZ » 27 led 2019 21:10

Mám to nastavené na optimální parametry skrze GeForce Experience
Doteď jsem nepochopil co je to za trend dávat ty nakrájené citrony do pisoárů, proboha, vždyť se pak nedají vůbec jíst !


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • pokles fps
    od Matty525 » 03 říj 2018 16:12 » v Problémy s hardwarem
    1
    333
    od behavioralista
    03 říj 2018 17:10
  • Pokles FPS
    od Potux » 08 kvě 2019 17:44 » v Hry
    13
    789
    od petr22
    18 kvě 2019 14:49
  • Pokles fps při zapojení nabíječky
    od Shoume » 07 dub 2019 15:54 » v Problémy s hardwarem
    31
    1222
    od drobino
    16 dub 2019 19:52
  • Divný pokles FPS a problém s grafikou
    od PricesCZ » 29 pro 2018 19:01 » v Problémy s hardwarem
    1
    280
    od wejzy
    29 pro 2018 21:09
  • pokles fps po nejake dobe hrani
    od Psychos » 15 říj 2018 17:39 » v Problémy s hardwarem
    7
    1781
    od xbs
    30 říj 2018 08:02

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 18 hostů