Výměna kondenzatoru na zakladni desce. Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Honzapc
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Výměna kondenzatoru na zakladni desce.

Příspěvekod Honzapc » 10 úno 2019 10:07

Dobrý den,
Potřebuju poradit mam stare PC IBM Think centre S50 8183 a na základní desce mi odešel kondík.
A potřebuju ho sehnat nejlepe přes český ověřený web.
Děkuji za odpověď.



Reklama

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 41218
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Výměna kondenzatoru na zakladni desce.

Příspěvekod petr22 » 10 úno 2019 10:22

Prozradis nam take, jaky kondenzator potrebujes ?

Navic vymenit potrebuji obvykle vsechny.

Uživatelský avatar
drobino
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 843
Registrován: září 16
Pohlaví: Muž

Re: Výměna kondenzatoru na zakladni desce.

Příspěvekod drobino » 10 úno 2019 10:30

Ono by nebylo od věci říct odkud jsi třeba máš poblíž obchod který kondíky má přímo.

Honzapc
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Re: Výměna kondenzatoru na zakladni desce.

Příspěvekod Honzapc » 10 úno 2019 10:32

6,3V 1500uf

Dodatečně přidáno po 37 vteřinách:
Poblíž Tábora

Uživatelský avatar
drobino
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 843
Registrován: září 16
Pohlaví: Muž

Re: Výměna kondenzatoru na zakladni desce.  Vyřešeno

Příspěvekod drobino » 10 úno 2019 10:43

Tam to bohužel neznám co jsem našel tak bych zkusil tady https://www.vspdata.cz/ zkus je kontaktovat a zeptat se.
Já nakupuju z https://www.tme.eu/cz/ ale kupovat jeden kondík za asi 20kč na netu mi připadá celkem nepraktické.

Uživatelský avatar
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 6874
Registrován: prosinec 10
Pohlaví: Muž

Re: Výměna kondenzatoru na zakladni desce.

Příspěvekod faraon » 10 úno 2019 10:45

Zkus ho najít u chobota: https://www.gme.cz/kondenzatory

A z čeho soudíš že odešel?
BIN: 1 + 1 = 10
DEC: 1 + 1 = 2
BOOL: 1 + 1 = 1

Honzapc
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Re: Výměna kondenzatoru na zakladni desce.

Příspěvekod Honzapc » 10 úno 2019 16:44

Asi stářim.Jak to je s těma kondenzátorama díval jsem se na poradny a tam řikaly že to musí bý t přímo kondik na základní desky.Ne obyčejnej je na GME?

Dodatečně přidáno po 3 minutách 53 vteřinách:
*Že to musí být kondík pro základní desky nebo co
že nesmí být obyčejný.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 41218
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Výměna kondenzatoru na zakladni desce.

Příspěvekod petr22 » 10 úno 2019 17:12

Hlavne by mel byt kvalitni.

Ne nejaky sunt nacpany uschlym senem.

Honzapc
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Re: Výměna kondenzatoru na zakladni desce.

Příspěvekod Honzapc » 10 úno 2019 17:26

Jaky třeba. koupil bych to na GME Spolu s jinejma součástkama.

Dodatečně přidáno po 3 minutách 30 vteřinách:
Může být tento : https://www.gme.cz/ce-1500u-6-3vit-jam- ... rm3-5-bulk
nebo musí být jiný?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 41218
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Výměna kondenzatoru na zakladni desce.

Příspěvekod petr22 » 10 úno 2019 17:38

To bude nejaky padelek, ne ?

Honzapc
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: únor 19
Pohlaví: Muž

Re: Výměna kondenzatoru na zakladni desce.

Příspěvekod Honzapc » 10 úno 2019 17:40

Tak to nevim ale potřeboval bych poradit kde ho sehnat?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pískání na základní desce
    od Masaker » 19 úno 2020 13:16 » v Problémy s hardwarem
    1
    211
    od ITCrowd
    19 úno 2020 14:36
  • Volitelné aplikace k základní desce
    od Fjúčuring » 18 čer 2019 22:51 » v Vše ostatní (sw)
    3
    899
    od ducklife
    04 zář 2019 08:55
  • HDMI na základní desce
    od mrantin182 » 17 kvě 2019 21:02 » v Problémy s hardwarem
    4
    545
    od petr22
    18 kvě 2019 13:07
  • Koupím backplate am4 k základní desce
    od efelen » 04 zář 2019 07:10 » v K: Hardware
    0
    686
    od efelen
    04 zář 2019 07:10
  • Lze použít 6 ram pamětí na 8mi slotové základní desce?
    od husnic38 » 17 úno 2020 21:23 » v Vše ostatní (hw)
    0
    298
    od husnic38
    17 úno 2020 21:23

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 25 hostů