Modem nenalezen
Modem nenalezen
Při instalaci internetu Expres se po připojení USB kabelu k ADSL modemu úplně vypne počítač. Před tím hlásí modem nenalezen. Kde děláme chybu?
Jestliže se počítač úplně vypne, tipoval bych to na hardwarovou chybu, nejspíš modemu samotnýho. Může bejt vadnej kabel, novej stojí pár korun, to by stálo za zkoušku. Nejhorší varianta je poškozená deska, ale to by se projevilo nejspíš i jinde než jen při připojení modemu. Kdyby v tom nebyl velkej problém modem bych reklamoval, případně si zažádal o výjezd servisního technika.
- Rimmer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuji taktéž kontrolu USB portu, zrovna začátkem tohoto týdne se mis talo něco podobnýho. Do jednoho notebooku jsem zapojoval USB myšku a oups >> PC se okamžitě restartoval. Bližším ohledáním USB portu jsem zjistil, že je K.O. - kontakty se zapojením usb spojily a PC šel do restartu.
1) zkusit jiné usb porty (může být i nesprávně zapojené do MB - už jsem zažil i přehozený káblíky u nového case v konektoru, který vede do desky)
2) co zkusit připojit modem před startem PC - naběhne??
.....jinak dále viz Miras
1) zkusit jiné usb porty (může být i nesprávně zapojené do MB - už jsem zažil i přehozený káblíky u nového case v konektoru, který vede do desky)
2) co zkusit připojit modem před startem PC - naběhne??
.....jinak dále viz Miras

Rimms
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2725
-
od doudinin