Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Kold484
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červen 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod Kold484 » 02 čer 2019 14:44

Dobrý den,
mám takový docela delikátní problém. Koupil jsem nový pc a rovnou jsem si ho nechal sestavit na czc. Hned co mi počítač došel domu jsem ho zapojil a na monitoru mi vyskočilo No signal detected.
Jedná se o tuto sestavu https://www.czc.cz/dcbgjmr1e2i9n9mp1hadnof738/seznam
Jediné co tak ramky jsem si koupil zvlášť a ty jediné jsem zapojoval až po příchodu pc. Počítač jsem zkoušel testovat i na jiných monitorech. Zkoušel jsem i jiné kabely. Také jsem zkoušel vyndat baterku z MB a nic mi nepomohlo. Opravdu si již nevím rady a před tím než začnu řešit reklamaci nebo servis tak se chci obrátit na vás.

Předem děkuji.



Reklama
RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5257
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod RIKI22 » 02 čer 2019 15:09

Obrázek

Kold484
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červen 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod Kold484 » 02 čer 2019 15:30

Omlouvám se, už je to veřejné. :)

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 17520
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod xbs » 02 čer 2019 15:44

tak zkontroluj veškerý zapojení uvnitř, docvakni cokoliv by nebylo úplně (hlavně paměti), a pokud by to i tak nefachčilo, tak jim to vrať... ani bych se nedivil, dyby ty experti neflešnuli aktuální BIOS, což by znamenalo, že se ani neobtěžovali ten komp "zahořet" :-D

Kold484
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červen 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod Kold484 » 02 čer 2019 19:40

Všechno zkontrolováno, docvaknuto a stále nic. Zítra se na to ještě podívá známý co se tímhle zabývá a pak už mi tedy nezbývá než reklamovat. Zatím jsem ještě s czc neměl žádný problém ale tímhle mě tedy zklamali...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42468
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod petr22 » 02 čer 2019 19:43

Do kterych slotu jsi dal RAM ?

Nemuze byt nahodne, musis dat moduly podle manualu.

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 17520
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod xbs » 02 čer 2019 19:45

nechal je tam kam je umístili při sestavování v CzC, asi se ten komp po sestavení ani neobtěžovali zapnout :/

Kold484
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červen 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod Kold484 » 02 čer 2019 19:48

Sloty na RAM tam jsou pouze 2, takže jinak jsem dát nemohl.

Dodatečně přidáno po 24 minutách 54 vteřinách:
Ještě mě napadlo dát tam jenom jednu RAM a vyzkoušet jestli to bude fungovat?

casperdeluxe
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 683
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod casperdeluxe » 03 čer 2019 08:37

Jak píše xbs. S největší pravděpodobností neproběhl fleshnuli BIOS. Což je u A320 potřeba pro běh AMD Ryzen 2xxx
Phanteks Enthoo Evolv X, AMD Ryzen 5 3600, G.Skill TridentZ Royal 3200 CL16 16GB, Asus ROG STRIX X470-F Asus ROG STRIX GTX1070 8G, Seasonic X-750, Box zatím, Samsung 970 EVO 250GB, WD 500GB, MSI Optox G27C2, Corsair K95 Platinum, Gigabyte M8000X, Sennheiser GSP600

Zivan
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1467
Registrován: leden 10
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod Zivan » 03 čer 2019 12:31

xbs: Pise, ze RAM si doplnil sam. To chapu tak, ze si nechal sestavit PC, ale bez RAM. Zeptal bych se v CZC, jestli to testovali.

Diskař
Level 2
Level 2
Příspěvky: 208
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod Diskař » 03 čer 2019 19:12

Jestli není problém, že v BIOS není volba video výstupu na Auto. Možná to posílá do jiného video výstupu než máš připojený monitor. Zkontroluj a nebo nastav ručně, kde je připojený monitor.
Pak ještě technická. Ten EZRZ je datový a nebo z něho má běžet systém? Další zoufalý dotaz by pak byl, je to pomalýýýýý. Jestli má být systémový, tak to měl být EZEX.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42468
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod petr22 » 03 čer 2019 19:26

Osobne jsem jeste nevidel ze by v BIOSu sel nastavit konkretni vystup,
vzdy se automaticky pouzil ten kam je pripojeny monitor.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • No signal detected
    od Sonny_125 » 29 srp 2019 12:13 » v Problémy s hardwarem
    0
    405
    od Sonny_125
    29 srp 2019 12:13
  • Vypnutí monitoru-žádný signál
    od jimbo009 » 23 zář 2019 23:26 » v Problémy s hardwarem
    2
    383
    od jimbo009
    24 zář 2019 00:03
  • Koupit nový ovladač k monitoru
    od sanko33 » 20 dub 2020 14:04 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    193
    od Karrex
    20 dub 2020 17:41
  • PUBG network lag detected
    od Jenda66 » 12 říj 2019 15:34 » v Hry
    22
    1635
    od Azmir
    13 říj 2019 00:39
  • monitor - no signal
    od Majkyska » 01 úno 2020 11:11 » v Problémy s hardwarem
    6
    365
    od Majkyska
    01 úno 2020 12:07

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] a 5 hostů