Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Kold484
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červen 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod Kold484 » 02 čer 2019 14:44

Dobrý den,
mám takový docela delikátní problém. Koupil jsem nový pc a rovnou jsem si ho nechal sestavit na czc. Hned co mi počítač došel domu jsem ho zapojil a na monitoru mi vyskočilo No signal detected.
Jedná se o tuto sestavu https://www.czc.cz/dcbgjmr1e2i9n9mp1hadnof738/seznam
Jediné co tak ramky jsem si koupil zvlášť a ty jediné jsem zapojoval až po příchodu pc. Počítač jsem zkoušel testovat i na jiných monitorech. Zkoušel jsem i jiné kabely. Také jsem zkoušel vyndat baterku z MB a nic mi nepomohlo. Opravdu si již nevím rady a před tím než začnu řešit reklamaci nebo servis tak se chci obrátit na vás.

Předem děkuji.



Reklama
RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4241
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod RIKI22 » 02 čer 2019 15:09

Obrázek

Kold484
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červen 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod Kold484 » 02 čer 2019 15:30

Omlouvám se, už je to veřejné. :)

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 11306
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod xbs » 02 čer 2019 15:44

tak zkontroluj veškerý zapojení uvnitř, docvakni cokoliv by nebylo úplně (hlavně paměti), a pokud by to i tak nefachčilo, tak jim to vrať... ani bych se nedivil, dyby ty experti neflešnuli aktuální BIOS, což by znamenalo, že se ani neobtěžovali ten komp "zahořet" :-D

Kold484
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červen 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod Kold484 » 02 čer 2019 19:40

Všechno zkontrolováno, docvaknuto a stále nic. Zítra se na to ještě podívá známý co se tímhle zabývá a pak už mi tedy nezbývá než reklamovat. Zatím jsem ještě s czc neměl žádný problém ale tímhle mě tedy zklamali...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37212
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod petr22 » 02 čer 2019 19:43

Do kterych slotu jsi dal RAM ?

Nemuze byt nahodne, musis dat moduly podle manualu.

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 11306
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod xbs » 02 čer 2019 19:45

nechal je tam kam je umístili při sestavování v CzC, asi se ten komp po sestavení ani neobtěžovali zapnout :/

Kold484
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červen 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod Kold484 » 02 čer 2019 19:48

Sloty na RAM tam jsou pouze 2, takže jinak jsem dát nemohl.

Dodatečně přidáno po 24 minutách 54 vteřinách:
Ještě mě napadlo dát tam jenom jednu RAM a vyzkoušet jestli to bude fungovat?

casperdeluxe
Level 3
Level 3
Příspěvky: 529
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod casperdeluxe » 03 čer 2019 08:37

Jak píše xbs. S největší pravděpodobností neproběhl fleshnuli BIOS. Což je u A320 potřeba pro běh AMD Ryzen 2xxx
Phanteks Enthoo Primo, Intel i7 8700, G.Skill TridentZ 3200 CL14 16GB, Asus ROG STRIX Z370-F Asus ROG STRIX GTX1070 8G, Seasonic X-750, Noctua NH-D14, Samsung 970 EVO 250GB, WD 500GB, MSI Optox G27C2, Logitech G15, Gigabyte M8000X, Sennheiser GSP600

Zivan
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1031
Registrován: leden 10
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod Zivan » 03 čer 2019 12:31

xbs: Pise, ze RAM si doplnil sam. To chapu tak, ze si nechal sestavit PC, ale bez RAM. Zeptal bych se v CZC, jestli to testovali.

Diskař
Level 2
Level 2
Příspěvky: 177
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod Diskař » 03 čer 2019 19:12

Jestli není problém, že v BIOS není volba video výstupu na Auto. Možná to posílá do jiného video výstupu než máš připojený monitor. Zkontroluj a nebo nastav ručně, kde je připojený monitor.
Pak ještě technická. Ten EZRZ je datový a nebo z něho má běžet systém? Další zoufalý dotaz by pak byl, je to pomalýýýýý. Jestli má být systémový, tak to měl být EZEX.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37212
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nový pc a na monitoru hlásí No signal detected

Příspěvekod petr22 » 03 čer 2019 19:26

Osobne jsem jeste nevidel ze by v BIOSu sel nastavit konkretni vystup,
vzdy se automaticky pouzil ten kam je pripojeny monitor.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Monitor hlasi 'hdmi no signal'
    od Tomas_marcisin » 22 srp 2018 10:57 » v Problémy s hardwarem
    5
    641
    od Pic
    22 srp 2018 15:58
  • nejde signál do monitoru
    od Robza » 14 črc 2018 08:19 » v Problémy s hardwarem
    7
    563
    od Robza
    15 črc 2018 10:54
  • Žádný signál od PC k Monitoru
    od Doomerez » 01 úno 2019 14:35 » v Problémy s hardwarem
    1
    293
    od petr22
    01 úno 2019 14:41
  • Počitač jede, ale na monitoru není signál.
    od K0rk3c » 03 lis 2018 19:34 » v Problémy s hardwarem
    11
    685
    od xbs
    04 lis 2018 10:54
  • No video input detected
    od Kinderwagen » 22 bře 2019 16:00 » v Problémy s hardwarem
    1
    190
    od xbs
    22 bře 2019 16:07

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: basstomas, CommonCrawl [Bot], Froderik a 19 hostů