RTX 2060 Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
Drifty
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: únor 16
Bydliště: Moravskoslezský kraj
Pohlaví: Muž

RTX 2060

Příspěvekod Drifty » 15 črc 2019 21:22

Zdravím dnes jsem zkoumal hwinfo, a narazil jsem u GPU že mi to ukazuje 4gb paměti, a měl jsem za to že mám 6, tak se chci zeptat jak je to možné ? A je možné že mi grafika nejede na plno ? Děkuji
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


PC: SilentiumPC Gladius M35, MSI B85-G43, Intel Xeon E3-1231v3, SilentiumPC Fera 2, Kingston HyperX Fury 16GB DDR3 1600, MSI GeForce RTX 2060 VENTUS 6G OC, Kingston Now UV400 - 240GB, Seagate Desktop HDD - 1TB, Seasonic S12II-620W

ASUS Echelon Navy, GX-Gaming Manticore, SteelSeries Rival 110, StellSeries Qck+

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 43042
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: RTX 2060

Příspěvekod petr22 » 15 črc 2019 21:28

Neni to z CPU-Z ? To ukazuje podobne ptakoviny.

Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 12763
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: RTX 2060

Příspěvekod Michael850 » 15 črc 2019 21:30

To je zas jen nějaké hausnumero. Se 192bit sběrnicí RTX 2060 určitě nemůže mít jen 4GB VRAM.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

Uživatelský avatar
Drifty
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: únor 16
Bydliště: Moravskoslezský kraj
Pohlaví: Muž

Re: RTX 2060

Příspěvekod Drifty » 15 črc 2019 21:37

Je to HWinfo64
PC: SilentiumPC Gladius M35, MSI B85-G43, Intel Xeon E3-1231v3, SilentiumPC Fera 2, Kingston HyperX Fury 16GB DDR3 1600, MSI GeForce RTX 2060 VENTUS 6G OC, Kingston Now UV400 - 240GB, Seagate Desktop HDD - 1TB, Seasonic S12II-620W

ASUS Echelon Navy, GX-Gaming Manticore, SteelSeries Rival 110, StellSeries Qck+

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 43042
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: RTX 2060

Příspěvekod petr22 » 15 črc 2019 21:38

Co ukazuje soft od Nvidie ?

Uživatelský avatar
Drifty
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: únor 16
Bydliště: Moravskoslezský kraj
Pohlaví: Muž

Re: RTX 2060  Vyřešeno

Příspěvekod Drifty » 16 črc 2019 15:41

Z neznámého důvodu už to ukazuje asi normálně, děkuji vyřešeno.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
PC: SilentiumPC Gladius M35, MSI B85-G43, Intel Xeon E3-1231v3, SilentiumPC Fera 2, Kingston HyperX Fury 16GB DDR3 1600, MSI GeForce RTX 2060 VENTUS 6G OC, Kingston Now UV400 - 240GB, Seagate Desktop HDD - 1TB, Seasonic S12II-620W

ASUS Echelon Navy, GX-Gaming Manticore, SteelSeries Rival 110, StellSeries Qck+


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • RTX 2060
    od Talmon » 26 lis 2019 16:37 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    438
    od Nitram1980CZ
    26 lis 2019 17:14
  • RTX 2070 vs 2060
    od lukstolda » 17 led 2020 03:16 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    72
    3571
    od Azmir
    10 dub 2020 05:33
  • MSI GeForce RTX 2060 GAMING Z 6G / 6GB GDDR6
    od loszatlos » 09 črc 2020 14:07 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    364
    od loszatlos
    09 črc 2020 16:34
  • RTX 2060 k procesoru Intel i5 4460 | Oplatí sa ?
    od lukyx » 14 dub 2020 11:52 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    7
    299
    od petr22
    14 dub 2020 13:11

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti