Dobry den,
mam jeden (pro vas jiste banalni) problem. Nedavno jsme si preinstalovali pocitac- z Windows 98 na XP Home.Vse funguje,jen nase stara zvukova karta asi neni s timto novym operacnim systemem kompatibilni - vubec ji to nenaslo,zvuk nejde. Jedna se o zvukovou kartu ALS 100 plus od AVANCE LOGIC INC.Na strankach http://www.soundcard-drivers.com/ jsme stahli ovladac, ale ted vubec nevime co s tim, jak to nainstalovat, nastavit atd,aby to šlo. Mohl by mi, prosim,nekdo polopaticky (jak vidite,jsem uplny bridil:) popsat,co mam delat?
Moc dekuju za kazdy napad.
instalace ovladače k ALS 100plus
Trošku sebekritiky je potřeba, ale zas se to nesmí přehánět
Co znamená "vůbec ji to nenašlo"?
Tady nahoře je odkaz na Galerii. Mluvím o ní, protože bude asi potřeba abys mě udělal pár screenshotů. Takže prvně dej Start->Ovládací panely->Systém, záložka hardware a pusť Správce zařízení. Zmáčkni klávesu PrintScreen, v grafickým editoru Ctrl+V, ulož to jako jpg, nahraj do galerie a sem hoď link. Druhej screenshot bych potřeboval toho ovladače. Asi to bude nějakej archiv, takže by se hodilo vědět co je vevnitř v tom archivu všechno za soubory.

Co znamená "vůbec ji to nenašlo"?
Tady nahoře je odkaz na Galerii. Mluvím o ní, protože bude asi potřeba abys mě udělal pár screenshotů. Takže prvně dej Start->Ovládací panely->Systém, záložka hardware a pusť Správce zařízení. Zmáčkni klávesu PrintScreen, v grafickým editoru Ctrl+V, ulož to jako jpg, nahraj do galerie a sem hoď link. Druhej screenshot bych potřeboval toho ovladače. Asi to bude nějakej archiv, takže by se hodilo vědět co je vevnitř v tom archivu všechno za soubory.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2961
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 09:21
-
- 10
- 2846
-
od HelFix
20 čer 2024 22:04
-
- 14
- 3393
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4642
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 1
- 1597
-
od meda2016