Ahoj, mám takovou kuriozitu, aspoň teda pro mě, seděl jsem u počítače, který byl přes hodinu v režimu spánku a najednou se z ničeho nic zapnul. Ničeho jsem se nedotkl, proto by mě zajímalo jestli to není třeba nějakým virem nebo je to nastavení ve win 10.
Už je to nejmíň 2 měsíce, co mám postavenou novou sestavu a nikdy se mi to nestalo, přitom je v tomhle režimu celkem často.¨
V jiným tématu někdo psal, že se mu pc probouzí kvůli aktualizacím ale já nikde nevidím, že by probíhal nějaký update.
Počítač se sám od sebe probudil z režimu spánku, jaká je příčina, vir nebo něco jinýho?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
-
- Tvůrce článků
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
Re: Počítač se sám od sebe probudil z režimu spánku, jaká je příčina, vir nebo něco jinýho?
powercfg /lastwake řekl co?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
Re: Počítač se sám od sebe probudil z režimu spánku, jaká je příčina, vir nebo něco jinýho?
Vypni ve správci zařízení ve vlastnostech. Probouzet počítač u myši, síťové karty a popř. i klávesnice.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Píše, že se ničeho nedotkl, takže to nebude myší ani klávesnicí, a nejspíš ani síťovou kartou.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
To ze se niceho nedotkl neznamena nic.
Mys muze registrovat pohyb klidne tim, ze se bouchne do stolu nebo dupne.
Mys muze registrovat pohyb klidne tim, ze se bouchne do stolu nebo dupne.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
Grander píše:Píše, že se ničeho nedotkl, takže to nebude myší ani klávesnicí, a nejspíš ani síťovou kartou.
Přesně jak píše kolega petr22, počítač z nějakého důvodu zaznamená pohyb myši a spustí se, podobně je na tom i síťová karta...U klávesnice to nechávám zapnuté, aby šel počítač probudit z režimu spánku třeba mezerníkem a ne pouze Power tlačítkem. Jinak 10tky si dělají co chtějí, už jsem (před tímto vypnutím) zaznamenal, že se v noci probudil, udělal si aktualizace a šel zase spát

-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Kam to powercfg napíšu, do příkazovýho řádku nebo je to něco jinýho?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
S tím bouchnutím o stůl nebo dupnutím....ta myš může být až tak citlivá, že by se kvůli tomu spustil počítač?
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
určitě ano
Dodatečně přidáno po 38 vteřinách:
Dodatečně přidáno po 38 vteřinách:
ano, do příkazového řádkuHonzis píše:Kam to powercfg napíšu, do příkazovýho řádku nebo je to něco jinýho?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Podle me, kdyby to bylo mysi, tak se to stane driv, nez po dvou mesicich, a uz bys davno resil, jak to zakazat, protoze je to celkem otravne...
Mym osobnim tipem je, ze to bude necim jinym, resim ted stejny problem, a u me to spusteni zpusobuje Orchestrator, coz je naka aktualizacni blbost...

Mym osobnim tipem je, ze to bude necim jinym, resim ted stejny problem, a u me to spusteni zpusobuje Orchestrator, coz je naka aktualizacni blbost...
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Po napsani powercfg mi to napise invalid parametrs.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Protoze nedelas to, co delat mas.
Kdyz se podivas co radi ITCrowd, uvidis ze mas psat "powercfg /lastwake" a ne pouze "powercfg"
Kdyz se podivas co radi ITCrowd, uvidis ze mas psat "powercfg /lastwake" a ne pouze "powercfg"
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Počítač se bez důvodu probudí z režimu spánku nebo se někdy ani nevypne.
od nerd » 29 zář 2019 18:28 » v Problémy s hardwarem - 6
- 319
-
od RIKI22
29 zář 2019 20:56
-
-
- 2
- 179
-
od shockwave
05 pro 2019 19:26