W10 a pripojeni gopro 6

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
peta501
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1662
Registrován: únor 07
Pohlaví: Muž

W10 a pripojeni gopro 6

Příspěvekod peta501 » 22 lis 2019 16:22

Ahoj,
Po prechodu na Windows 10 jsem pripojil GoPro 6, ktere se mi bohuzel nedari pripojit k PC.
Pod Windows 7 vse fungovalo bez problemu, stejny kabel, stejna zdirka.

Po pripojeni GP k W10 sice W10 napsal "nastavujeme GoPro 6" nicmene se nezobrazilo v nabidce tento pocitac jako MTP zarizeni. Zustalo jen v zarizeni a tiskarnach jako "neurcene" zarizeni kde je u nej znacek s hodinama.

Díky za tip!


Core i5 9600KF, MSI Z390A Pro, 16GB RAM , GTX1060, 1TB WD HDD, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 17350
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: W10 a pripojeni gopro 6

Příspěvekod ITCrowd » 22 lis 2019 16:24

Tady: https://www.megapixel.cz/gopro-hero6-black/recenze popisuje možnost připojení k W10 přes aplikaci quick.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
peta501
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1662
Registrován: únor 07
Pohlaví: Muž

Re: W10 a pripojeni gopro 6

Příspěvekod peta501 » 22 lis 2019 16:42

Ahoj,

Díky za odpoved!
Zkusil jsem pres aplikaci quick, bohuzel zadnej pokrok. Nikdy predtim jsem ani quick pouzivat nemusel, vzdycky jsem pripojil GP k PC, objevilo se jako flashka se slozkou DCIM a ja si z nej pretahl videa co jsem potreboval.
I Quick ted hlasi at pripojim kameru.

Pritom kamera pripojena je, ale kdyz ji pripojim... nejdriv se ozve zvuk pripojeni pak treba po 5 minutach vyskoci dole v rohu "nastavujeme GoPro 6" - mezitim v zarizeni a tiskarnach je jako neurceny zarizeny... kde se dlouho nic nedeje a pak po treba 10 minutach se zmeni na nainstalovany zarizeni gopro 6 se statusem "nezname".

ofiko web GoPro s napovedou jsem samozrejme zkousel... ale prijde mi divny ze do ted vsechno fungovalo jak ma a po W10 se najednou nepripoji.

Zkousel sem jine USB a porad nic.

Na W7 jsem nemel jediny problem.
Na soucasnych W10 funguji vsechny externi disky bez jedineho problemu. (i fotaky apod.)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Core i5 9600KF, MSI Z390A Pro, 16GB RAM , GTX1060, 1TB WD HDD, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

RIKI22
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4746
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: W10 a pripojeni gopro 6

Příspěvekod RIKI22 » 22 lis 2019 16:56

V Správca zariadení sa zobrazí MTP USB ?

Uživatelský avatar
peta501
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1662
Registrován: únor 07
Pohlaví: Muž

Re: W10 a pripojeni gopro 6

Příspěvekod peta501 » 22 lis 2019 17:01

ano presne tak...
Zkousel jsem ho odebrat / aktualizovat ovladac - vzdycky zmizi, po novym pripojeni se objevi to same
Core i5 9600KF, MSI Z390A Pro, 16GB RAM , GTX1060, 1TB WD HDD, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

RIKI22
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4746
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: W10 a pripojeni gopro 6

Příspěvekod RIKI22 » 22 lis 2019 17:08

Aktualizovať si dal tak ,že si vybral Vyhľadať softvér ovládača v tomto počítači -Chcem vybrať z dostupných ovládačov v tomto počítači a tam vybral MTP USB ?

Uživatelský avatar
peta501
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1662
Registrován: únor 07
Pohlaví: Muž

Re: W10 a pripojeni gopro 6

Příspěvekod peta501 » 22 lis 2019 17:24

jj presne tak, delal jsem to podle nejakyho videa na youtube.
Vybral sem to MTP USB dal jsem aktualizovat - v tomto pocitaci - nicmene v YT videu meli dve moznosti, ja mel jen jednu.

Nicmene jsem GP vzal a pripojil k NTB naprosto bez problemu, se hned z fleku chytlo. Vzal jsem ho tedy znova a pripojil k PC, ted se chytlo taky ale jen na zadni zdirce kde je usb 3.0, vpredu se porad nechyta ackoliv sviti ve spravci zarizeni jak jsem posilal screen nahore.

Pod W7 mi ale jelo i z usb 2.0 vpredu na case. :-O
Ve chvili kdy ho pripojim k PC zepredu na case, GP blika ze je pripojeny PC ho ukazuje ale neobjevi se ve file exploreru a ani quick ho nevidi :crazy:
Core i5 9600KF, MSI Z390A Pro, 16GB RAM , GTX1060, 1TB WD HDD, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

RIKI22
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4746
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: W10 a pripojeni gopro 6

Příspěvekod RIKI22 » 22 lis 2019 17:46

Ak pripojíš do USB2 vzadu ?

Uživatelský avatar
peta501
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1662
Registrován: únor 07
Pohlaví: Muž

Re: W10 a pripojeni gopro 6

Příspěvekod peta501 » 22 lis 2019 18:03

tak kdyz pripojim do usb 2.0 vzadu na desce tak taky nefunguje... :-/
Core i5 9600KF, MSI Z390A Pro, 16GB RAM , GTX1060, 1TB WD HDD, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

RIKI22
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4746
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: W10 a pripojeni gopro 6

Příspěvekod RIKI22 » 22 lis 2019 18:07

Správca zariadení potom ukazuje nejakú chybu ?Ak skúsiš sken cez DriverEasy?Neponúkne ovládač?

Uživatelský avatar
peta501
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1662
Registrován: únor 07
Pohlaví: Muž

Re: W10 a pripojeni gopro 6

Příspěvekod peta501 » 22 lis 2019 18:15

nn spravce zarizeni nenajde zadnou chybu.
Jen je to presne v tom stavu co jsem nahore.
tzv > pripojim gopro pres usb 2.0 (vpredu, vzadu) gopro 6 ukazuje USB connected na displeji, W10 udelaj zvuk pripojeni, ale v prohlizeci souboru se GOPRO6 neobjevi jako dalsi zarizeni na prochazeni.
Ve spravci zarizeni mi sviti jako "MTP USB" a ve zarizeni a tiskarnach mi sviti HERO 6 - kategorie - neznama. (viz screen)

Ostatni externi HDD, flashky jedou pres tyto USB normalne.
GoPro jede normalne jen pokud je pripojeno do USB 3.0 :-O

V priloze zobrazeno pripojeni pres USB 2.0
EDIT: kdyz pripojim pres USB 3.0 vse funguje a a kdyz kliknu na gopro 6 vlastnosti > hardware (tam kde jsem na screenu)tak misto MTP USB mam HERO 6 Black - prenosne zarizeni a mam ho normalne v pripojenych zarizeni v tento pocitac. Pri usb 2.0 mam pouze MTP USB a proste ho nikde nenajdu.
wtf...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Core i5 9600KF, MSI Z390A Pro, 16GB RAM , GTX1060, 1TB WD HDD, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

RIKI22
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4746
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: W10 a pripojeni gopro 6

Příspěvekod RIKI22 » 22 lis 2019 18:21

V tom Win7 a pripojení do USB2 , Ti tiež zobrazuje HERO 6 Black.Ak áno pozri si verziu a dátum ovládača.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Připojení routeru
    od Petrfoo » 03 bře 2019 13:09 » v Sítě - hardware
    5
    609
    od ITCrowd
    03 bře 2019 13:42
  • Připojení domény
    od Carloss21 » 07 srp 2019 19:12 » v Web-tipy a vaše weby
    2
    1459
    od Carloss21
    07 srp 2019 23:36
  • Připojení RGB větráků
    od Okami98 » 08 led 2019 07:46 » v Problémy s hardwarem
    2
    474
    od Okami98
    08 led 2019 13:14
  • Připojení PC k síti
    od Masaker » 05 úno 2019 07:43 » v Internet a internetové prohlížeče
    2
    501
    od Pic
    05 úno 2019 11:46
  • Připojení 2 monitorů k notebooku
    od Suril » 06 bře 2019 08:03 » v Vše ostatní (sw)
    9
    1052
    od Suril
    13 bře 2019 11:56

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 28 hostů