Mohu zjistit kde byl notebook v servisu

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Heretic
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: leden 20
Pohlaví: Žena

Re: Mohu zjistit kde byl notebook v servisu

Příspěvekod Heretic » 08 led 2020 16:08

Notebook byl odhlášen od cloud i všech účtu,vyzkoušela jsem ho vše bylo v pořádku,ale potom s nim byli potíže a v servisu zjistili ze byl polity vodou.



Reklama
Uživatelský avatar
gogo1963
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2317
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zjistit kde byl notebook v servisu

Příspěvekod gogo1963 » 08 led 2020 16:10

však se v tom nějaký "servisák" mohl špárat ... tazatelka nepíše, co tomu je ...aha, už píše

Heretic
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: leden 20
Pohlaví: Žena

Re: Mohu zjistit kde byl notebook v servisu

Příspěvekod Heretic » 08 led 2020 16:13

Jak poznám autorizovaný servis od těch ostatních ?zkouselajsem se ptát na http://www.appleguru.cz ten je autorizovaný?

Uživatelský avatar
gogo1963
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2317
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zjistit kde byl notebook v servisu

Příspěvekod gogo1963 » 08 led 2020 16:34


Heretic
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: leden 20
Pohlaví: Žena

Re: Mohu zjistit kde byl notebook v servisu

Příspěvekod Heretic » 08 led 2020 16:39

To nechápu a k čemu mi prosím bude id ? Ntb byl v tovarnim nastaveni

Uživatelský avatar
MrAnnix99
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 835
Registrován: únor 13
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zjistit kde byl notebook v servisu

Příspěvekod MrAnnix99 » 08 led 2020 16:40

Já se v tom nějak ztrácím. Od koho to máš, když předchozí majitel nekomunikuje a zároveň ho neznáš?
Žádný učenec z nebe nespadl, ale blbce jako by shazovali.

CPU: Intel Xeon E5450 @ 3.2GHz OC
GPU: Sapphire Radeon RX 570 Pulse 4GB
MB: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD MS-7395
RAM: 4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz

Heretic
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: leden 20
Pohlaví: Žena

Re: Mohu zjistit kde byl notebook v servisu

Příspěvekod Heretic » 08 led 2020 16:41

Znam jen jeho adresu a telefon.

Dodatečně přidáno po 3 minutách 18 vteřinách:
Ještě jak poznám autorizovaný servis?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42778
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zjistit kde byl notebook v servisu

Příspěvekod petr22 » 08 led 2020 16:50

Tohle nema smysl - jediny, komu servis poskytne osobni udaje je Policie.

Jestli je to nad 5000 Kc, je to trestny cin - nahlasit na Policii vcetne vsech znamych udaju,
on uz si predchozi majitel rozmysli jestli bude nebo nebude komunikovat.

Odstoupeni od kupni smlouvy pro jeji zavazne poruseni ze strany prodavajiciho.

dvorakj
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4004
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zjistit kde byl notebook v servisu

Příspěvekod dvorakj » 08 led 2020 17:01

autorizovany servis poznas tak, ze je u nej napsano autorizovany servis.

Heretic
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: leden 20
Pohlaví: Žena

Re: Mohu zjistit kde byl notebook v servisu

Příspěvekod Heretic » 08 led 2020 17:02

Jenže já jsem vše vyzkoušela a bylo při předání v naprostem pořádku.A byl to prodej z druhé ruky .Tak jakou šanci mám něco dokázat,nevysmejou se mi spíše ?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42778
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Mohu zjistit kde byl notebook v servisu

Příspěvekod petr22 » 08 led 2020 17:10

Evidentne v poradku nebyl, kdyz byl polity vodou.

Zatajena skryta vada aka podvod.

Heretic
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: leden 20
Pohlaví: Žena

Re: Mohu zjistit kde byl notebook v servisu

Příspěvekod Heretic » 08 led 2020 17:11

Jenze jak mu to dokážu,on muže říct ze jsemto udelala sama


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Klonování SSD notebooku kvůli servisu
    od jikol » 08 úno 2020 08:51 » v Vše ostatní (hw)
    3
    412
    od petr22
    08 úno 2020 09:37
  • Mohu takto sestavit pc ?
    od KacumotaCZE » 08 dub 2020 23:17 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    408
    od xbs
    09 dub 2020 11:06
  • Mohu přidat další RAM?
    od Scientific » 02 dub 2020 11:12 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    5
    246
    od Scientific
    02 dub 2020 19:39
  • Mohu zapojit VGA do této sestavy ?
    od simix123456789 » 10 říj 2019 13:32 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    15
    771
    od Grander
    11 říj 2019 11:35
  • Wordpres úprava webu - kde to mohu nastavit
    od teichmann.ondrej » 26 úno 2020 21:25 » v Programování a tvorba webu
    2
    793
    od teichmann.ondrej
    29 úno 2020 16:02

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host