PCI DEVICE - Vyřešeno! Vyřešeno
- Fox8
- Level 4.5

- Pohlaví:

- Stav:
PCI DEVICE - Vyřešeno! Vyřešeno
zdarec lidi mam problém po nainstalování windovs xp ve správci zařízení vyhazuje chybu PCI DEVICE a nelze nainstalovat ovladač, ani s CD od zakl. desky prosím o radu dik (vůbec newim voco go
) jo a nejde ani zvuk jestli to nebude tím ji to nemůže najít tu zvukovku
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Jakou to vyhazuje chybu - vykřičník, nebo otazník? Nechce to ovladač grafické karty, ten je na CD ke GK. Pokud máš zvukovku integrovanou na základní desce, tak ovladač je na CD k základní desce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No jestli ve spravci sviti u nejakeho zarizeni vykricnik a nejede zvuk, je pravdepodobne, ze to PCI device bude prave nerozpoznana zvukovka. Pokud das aktualizovat ovladac a mas v mechanice cd k desce (predpokladam, ze ta zvukovka je integrovana), mel by se ovladac naistalovat. Pokud ne, mrkl bych se co za zvukovku to je a zkusil stahnout ovladac z netu.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
- mike007
- Master Level 7.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Fox8: Napiš co máš za motherboard a společně najdeme ovládače na internetu.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Re: PCI DEVICE
Ahoj , mohl bych poprosit aby stze sem napsali estli uz ste to vyresili prosim??,Me to taky udalo a nepomohlo ani kompletni naformatovani disku a nove nainstalovani windowsu...Porad mi to hazi vykricnik u SM SBErNICE a kdyz ji normal aktualizuju tak mi naskoci neco s PCI DEVICE a nejde to spravit.....Uz si nevim rady
Unknown Device Identifier 5.02-odhalí i neznámé zařízení ve Win a umožní tím lepší a rychlejší nainstalování ovladačů.exe
tak sem si stahnul tento program a zjistil sem nejake vadne ovladace,ale problem je v tom ze jsou stazeny ze stranek vyrobce a nevim kde sehnat dalsi tak kdyby byl nekdo tak hodny a pomohl mi najit nejake normalni ovladace...i kdyz pochybuju ze na strankach vyrobce by byli chybne ovladace...jinak je to hlavne ovladac na Geforce 7600 GT
no nejdřív bych hledal na stránkách výrobce ... a pokud nefungujou tak jak maj ( což se mi taky dost stává ) .. vrať se ke starším posledním pro tebe stabilním ovladačům ... popřípadě k CD ke grafické kartě 
Who let the dogs out?!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart při spuštění pc Příloha(y)
od nevim1050 » 17 říj 2025 22:00 » v Vše ostatní (hw) - 5
- 2153
-
od nevim1050
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2025 10:25
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”