Corsair 16GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Vengeance RGB PRO Series

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

buldok
Level 1
Level 1
Příspěvky: 50
Registrován: červen 15
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Corsair 16GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Vengeance RGB PRO Series

Příspěvekod buldok » 24 bře 2020 20:18

Ok, každopádně moc děkuji za rady



Reklama
Uživatelský avatar
phixion
Level 2
Level 2
Příspěvky: 232
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Muž

Re: Corsair 16GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Vengeance RGB PRO Series

Příspěvekod phixion » 24 bře 2020 20:24

Podla MSI webu k doske su tieto RAMky (CMW16GX4M2Z3600C18) plne kompatibilne.
https://www.msi.com/Motherboard/support ... K-MAX.html zalozka Compatibility --> Memory by RX-3X00.

Ten XMP profil tam musi byt.
Skusil si ten BIOS reset, update mas najnovsi(7C02v35)?
Moduly mas vlozene v spravnych slotoch?

buldok
Level 1
Level 1
Příspěvky: 50
Registrován: červen 15
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Corsair 16GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Vengeance RGB PRO Series

Příspěvekod buldok » 24 bře 2020 21:37

Jojo, RAMky jsou v QVL listu. BIOS reset několikrát. BIOS aktuální. RAM ve slotech 2 a 4, tak jak je psáno v návodu :(

Uživatelský avatar
phixion
Level 2
Level 2
Příspěvky: 232
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Muž

Re: Corsair 16GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Vengeance RGB PRO Series

Příspěvekod phixion » 24 bře 2020 22:02

Tak by som ich vratil a zobral Patriot Viper 3600 CL17.

buldok
Level 1
Level 1
Příspěvky: 50
Registrován: červen 15
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Corsair 16GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Vengeance RGB PRO Series

Příspěvekod buldok » 25 bře 2020 07:38

Zkoušel jsem se jich už ptát. Prý mi je nevezmou zpět ikdyž mám originál balení a jsou nové.. Prý leda reklamace, ale PC bez Ram nepojede, tak nemám moc šancí na výměnu

Uživatelský avatar
Karrex
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7942
Registrován: listopad 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Corsair 16GB KIT DDR4 3600MHz CL18 Vengeance RGB PRO Series

Příspěvekod Karrex » 25 bře 2020 22:22

phixion: má je měsíc+.

Dodatečně přidáno po 3 minutách 57 vteřinách:
buldok: Jinak XMP na tvé desce by mělo být takto:
Obrázek
Zapneš a vybereš z těch profilů, co máš pod tím - Profile 1, 2, 100. Ještě mě tak napadlo, máš BIOS přeplý na Advanced, že jo?
Jestli se ti to už podaří najít, vyzkoušej, dej znovu default a nastav, ať tam nezůstane něco po ručním štelování.
Funguji už jen přes SZ a Skype. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • HyperX 8GB DDR4 3200MHz CL18 Fury Black Series
    od vlkodlak99 » 01 srp 2019 18:51 » v Problémy s hardwarem
    18
    1023
    od xbs
    08 srp 2019 05:24
  • Prodám DDR4 3600MHz 4x4GB
    od mr.frace » 04 čer 2019 07:37 » v P: Hardware
    1
    531
    od dom324
    04 čer 2019 08:30
  • HyperX 32GB (2x 16gb) KIT DDR4 prodejní cena
    od xxx68 » 10 čer 2019 12:42 » v Problémy s hardwarem
    1
    374
    od xbs
    10 čer 2019 17:00
  • 3000mhz vs 3600mhz Ryzen 3700x
    od name66 » 28 lis 2019 11:23 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    229
    od xbs
    28 lis 2019 12:38
  • P:1x16GB DDR4 RAm modul pro notebooky
    od Baggy » 09 úno 2020 07:24 » v P: Hardware
    16
    1611
    od cadworker
    24 úno 2020 19:35

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 26 hostů