Zapojení 3 monitorů

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

MHolfi
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: listopad 19
Pohlaví: Muž

Zapojení 3 monitorů

Příspěvekod MHolfi » 29 bře 2020 21:13

Zdravím,
Chtěl bych Vás poprosit o pomoc, mám připojené do grafiky 3 monitory k PC (vga, hdmi, displejport) (monitory: viewsonic, viewsonic, lg). Když PC zapnu zapnou se jen monitory Viewsonic a musím PC restartovat, potom se zapne i LG. Když se počítač uspí, tak po probuzení jdou zase jen 2 monitory viewsonic a musím znovu restartovat PC, aby šly všechny 3. Ovladače Grafiky jsou aktualizované. Nevíte v čem mám chybu? LG monitoru mi to ještě píše non PNP monitor. (po restartovani kdy je funkcni porad pise anologový displej), kdyz pripojim starsi typ monitoru LG nebo Beng, tak to funguje jak má. Ten monitor co nejde je LG Flatron W2243S
Děkuji moc za každou radu
M.H



Reklama
Uživatelský avatar
Coxx-cz
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 946
Registrován: listopad 11
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Zapojení 3 monitorů

Příspěvekod Coxx-cz » 29 bře 2020 21:19

Problém bude podle mě v tom že to píše "non PnP" (Plug and Play) - znamená to že se s ním systém nedokáže "domluvit".

Zkusil bych Správce zařízení -> Monitor non PnP -> Aktualizovat ... -> Vyhledat ovladač v počítači -> Vybrat ze seznamu -> Obecný monitor PnP -> OK
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9

MHolfi
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: listopad 19
Pohlaví: Muž

Re: Zapojení 3 monitorů

Příspěvekod MHolfi » 29 bře 2020 21:30

Coxx-cz píše:Problém bude podle mě v tom že to píše "non PnP" (Plug and Play) - znamená to že se s ním systém nedokáže "domluvit".

Zkusil bych Správce zařízení -> Monitor non PnP -> Aktualizovat ... -> Vyhledat ovladač v počítači -> Vybrat ze seznamu -> Obecný monitor PnP -> OK


To jsem zkousel nasel jsem ovladace na strance LG: https://www.lg.com/ae/support/support-p ... -W2243S-PF pisou jen pro win7. ale kdyz tam zadam cestu k nim, tak mi to napise ze: Uz jsou nainstalovany nejlepsi ovladace. :-(

Uživatelský avatar
Coxx-cz
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 946
Registrován: listopad 11
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Zapojení 3 monitorů

Příspěvekod Coxx-cz » 29 bře 2020 21:31

Píšu ať zkusíš vybrat ovladač ze seznamu a nastavit jako obecný monitor PnP.

A jinak, není třeba citovat předchozí příspěvek.
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9

MHolfi
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: listopad 19
Pohlaví: Muž

Re: Zapojení 3 monitorů

Příspěvekod MHolfi » 29 bře 2020 21:44

Ano omlouvam se, zkousel jsem a stale ze nezapne a musim restartovat, i kdyz tam vyberu ovladace ktere jsem stahl, tak to ukaze uz nazev monitoru ale stale se nezapne.

Uživatelský avatar
Coxx-cz
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 946
Registrován: listopad 11
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Zapojení 3 monitorů

Příspěvekod Coxx-cz » 29 bře 2020 21:48

A zkousel jsi monitor zapojit jinym kabelem nebo pres jiny konektor?
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9

MHolfi
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: listopad 19
Pohlaví: Muž

Re: Zapojení 3 monitorů

Příspěvekod MHolfi » 29 bře 2020 22:38

Ano jinej kabel jsem zkousel i prehodit kabely, což jsem zkoušel i teď a nic pořád stejné až na to, že když přehodim kabely, tak se 3 monitor nezapne ani při restartu PC. když nechám vypojenej hdmi tak se ten LG zapne.

Uživatelský avatar
Coxx-cz
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 946
Registrován: listopad 11
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Zapojení 3 monitorů

Příspěvekod Coxx-cz » 29 bře 2020 22:39

Hmm, tak to se omlouvám, ale asi neporadím :-( Já stejný problém vyřešil postupem který jsem popsal.
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9

MHolfi
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: listopad 19
Pohlaví: Muž

Re: Zapojení 3 monitorů

Příspěvekod MHolfi » 29 bře 2020 22:40

nechapu, kdyz tam zapojim mnohem starsi monitor tak to funguje, teď jsem tam zapojil i 17 palců monitor starej asi 13let a taky funguje.

Dodatečně přidáno po 42 vteřinách:
Nevadí i tak děkuji :-)

Dodatečně přidáno po 1 hodině 59 minutách 13 vteřinách:
Jeste doplnění: když dám Win+P a kliknu na duplikovat tak se monitor zapne a jdou vsechny monitory pri zmene na rozšířit zase jdou jen 2 monitory a na 3 je power saving mode a musim PC restartovat. Jeste kouknu do menu samotného monitoru ikdyz to vse jsem uz delal.

Dodatečně přidáno po 2 hodinách 54 minutách 49 vteřinách:
Už mi to jde, ale poradne nevim co vedlo k uspechu. Naposledy sem si hral Ovladacim panelu NVidia / nastaveni 3d/konfigurovat surround, Physx a pak vice obrazovek / displej c3/ rozšířit na tuto obrazovku. Snad to nekomu pomuze


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zapojení monitoru do počítače
    od RingiCZ » 17 bře 2020 15:12 » v Vše ostatní (hw)
    3
    596
    od petr22
    17 bře 2020 20:06
  • ssd zapojení
    od Marty31172 » 30 dub 2020 15:30 » v Problémy s hardwarem
    25
    638
    od renek11
    01 kvě 2020 20:18
  • ssd zapojení
    od Marty31172 » 30 dub 2020 14:47 » v Problémy s hardwarem
    3
    176
    od Zivan
    30 dub 2020 15:01
  • Zapojení grafiky
    od Araatis » 21 pro 2019 19:51 » v Problémy s hardwarem
    1
    400
    od petr22
    21 pro 2019 19:52
  • AMD RX 5500 XT 4G zapojeni pin?
    od cermak5 » 06 úno 2020 19:31 » v Problémy s hardwarem
    4
    346
    od cermak5
    06 úno 2020 20:21

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti