Freesync

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
Donator_HD
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: říjen 18
Bydliště: Karlovarský Kraj
Pohlaví: Muž

Freesync

Příspěvekod Donator_HD » 02 dub 2020 19:33

Zdravím, mám AMD Radeon RX 560 4GB od Gigabyte a 2x monitor AOC G2460V, po zapnutí Freesyncu na obou dvou monitorech, i s nastavenou tou nejvyšší možnou frekvencí monitorů, tedy 75Hz a následném zapnutí jakékoliv hry ve Fullscreeenu, začnou monitory blikat, začnou problikávat barevné pruhy na dolní části obrazovky a jediné co zbývá, je vypnout freesync. Ovladače jsou pokaždé jen ty nejnovější, monitory mám připojené přes HDMI a DisplayPort, jinou možnost nemám, protože grafická karta nemá 2x HDMI nebo 2x DisplayPort, kabely jsem měnil. Dá se to nějak vyřešit? Díky.


CPU: AMD Ryzen 7 2700,RAM: HyperX Furry Black Series 2X8GB 2666MHz,GPU: SAPPHIRE Radeon RX 470 8GB Nitro+,MB: MSI A320M PRO-E,PSU: EVGA 650 GQ

Reklama
Fox_25
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1557
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Freesync

Příspěvekod Fox_25 » 02 dub 2020 19:41

A starší ovladače jsi zkoušel?

Uživatelský avatar
Donator_HD
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: říjen 18
Bydliště: Karlovarský Kraj
Pohlaví: Muž

Re: Freesync

Příspěvekod Donator_HD » 02 dub 2020 19:43

Zkoušel jsem všechno možný, odinstalovat ovladače pomocí DDU, instaloval jsem většinu verzí ovladačů, grafiku mám tak od srpna, a update co update, problém furt stejnej.
CPU: AMD Ryzen 7 2700,RAM: HyperX Furry Black Series 2X8GB 2666MHz,GPU: SAPPHIRE Radeon RX 470 8GB Nitro+,MB: MSI A320M PRO-E,PSU: EVGA 650 GQ

Uživatelský avatar
Donator_HD
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: říjen 18
Bydliště: Karlovarský Kraj
Pohlaví: Muž

Re: Freesync

Příspěvekod Donator_HD » 02 dub 2020 22:06

Nikdo nic?
CPU: AMD Ryzen 7 2700,RAM: HyperX Furry Black Series 2X8GB 2666MHz,GPU: SAPPHIRE Radeon RX 470 8GB Nitro+,MB: MSI A320M PRO-E,PSU: EVGA 650 GQ

Fox_25
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1557
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Freesync

Příspěvekod Fox_25 » 02 dub 2020 22:26

S jedním monitorem přes hdmi freesync funguje?

Uživatelský avatar
Donator_HD
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: říjen 18
Bydliště: Karlovarský Kraj
Pohlaví: Muž

Re: Freesync

Příspěvekod Donator_HD » 02 dub 2020 22:59

Když jsem měl jen jeden monitor tuten tak byl připojenej přes DisplayPort a normálně to fungovalo
CPU: AMD Ryzen 7 2700,RAM: HyperX Furry Black Series 2X8GB 2666MHz,GPU: SAPPHIRE Radeon RX 470 8GB Nitro+,MB: MSI A320M PRO-E,PSU: EVGA 650 GQ

Fox_25
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1557
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Freesync

Příspěvekod Fox_25 » 03 dub 2020 16:14

Proto se ptám jak to funguje s jedním lcd přes hdmi.

Uživatelský avatar
Donator_HD
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: říjen 18
Bydliště: Karlovarský Kraj
Pohlaví: Muž

Re: Freesync

Příspěvekod Donator_HD » 04 dub 2020 02:24

Po tom co to zkusím na monitoru kterej je připojenej přes HDMI, monitor začne blikat, šedě zrnit, přeblikávat a z reproduktorů, který ten monitor má, to začne dělat různý zvuky který nejdou skoro popsat. Něco jako trhání, nebo tak něco, fakt nevím jak to popsat, po následným vypnutím freesyncu to běží uplně normálně
CPU: AMD Ryzen 7 2700,RAM: HyperX Furry Black Series 2X8GB 2666MHz,GPU: SAPPHIRE Radeon RX 470 8GB Nitro+,MB: MSI A320M PRO-E,PSU: EVGA 650 GQ

Fox_25
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1557
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Freesync

Příspěvekod Fox_25 » 04 dub 2020 02:49

Takže druhý monitor je u toho úplně odpojený? Zkus třeba oba monitory samostatně pouze přes HDMI, druhý monitor od PC odpoj.

Uživatelský avatar
Donator_HD
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: říjen 18
Bydliště: Karlovarský Kraj
Pohlaví: Muž

Re: Freesync

Příspěvekod Donator_HD » 04 dub 2020 02:56

Při zapojeným HDMI na Obou dvou monitorech samostatně to trhá a bliká a různě šumí.

Dodatečně přidáno po 19 vteřinách:
I s podpojeným displayportem

Dodatečně přidáno po 4 minutách 59 vteřinách:
Řekl bych že je něco špatně s grafikou 100%, protože kdybych zkusil zapojit 2x DisplayPort, tak by to pravděpodobně fungovalo.
CPU: AMD Ryzen 7 2700,RAM: HyperX Furry Black Series 2X8GB 2666MHz,GPU: SAPPHIRE Radeon RX 470 8GB Nitro+,MB: MSI A320M PRO-E,PSU: EVGA 650 GQ

Fox_25
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1557
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Freesync

Příspěvekod Fox_25 » 04 dub 2020 05:14

Taky to může být monitory, ale to je jedno, tím že jsi neměl připojený druhý monitor jsi vyloučil že to mohl způsobovat on, což je ve výsledku jedno protože máš stejně jen 1x HDMI a DP. K sestavě v podpisu bych koupil jetou GTX 1070, 1070Ti a nebo GTX 1080 a máš klid.

Uživatelský avatar
Donator_HD
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: říjen 18
Bydliště: Karlovarský Kraj
Pohlaví: Muž

Re: Freesync

Příspěvekod Donator_HD » 04 dub 2020 07:13

Jsem spíš pro AMD, není tam něco poměr cena/výkon?
CPU: AMD Ryzen 7 2700,RAM: HyperX Furry Black Series 2X8GB 2666MHz,GPU: SAPPHIRE Radeon RX 470 8GB Nitro+,MB: MSI A320M PRO-E,PSU: EVGA 650 GQ


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • FreeSync monitor
    od Sirkosta » 17 srp 2019 12:02 » v Vše ostatní (sw)
    7
    789
    od Sirkosta
    17 srp 2019 12:25
  • Freesync - DP nebo HDMI
    od LEGI3 » 23 říj 2019 19:46 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    15
    1257
    od gogo1963
    24 říj 2019 17:31
  • Gsync nebo freesync monitor
    od name66 » 09 črc 2019 15:18 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    321
    od xbs
    09 črc 2019 17:22
  • Rx 580 input lag, freesync, rozlišení problémy
    od tupek » 22 led 2020 17:44 » v Problémy s hardwarem
    8
    689
    od Fox_25
    29 led 2020 02:16
  • Problém z FreeSync na Nviddia kartu
    od Tomáš.Novotný » 02 lis 2019 00:16 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    9
    720
    od HappyMental
    02 lis 2019 18:04

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google Adsense [Bot] a 6 hostů