Dobrý den, chtěl bych se optat mám tento monitor: https://www.czc.cz/aoc-g2590fx-led-moni ... 30/produkt
Asi 2 dny po jeho zakoupení a používání jsem zjistil že když je na monitoru hodně světlé barvy jako žlutá, bílá... Tak po monitoru začnou skákat takové šedivé vodorovné pruhy. Děje se to pouze pokud je na monitoru hodně světlá barva když v okamžiku co tam lítají ty pruhy to přepnu na tmavší motiv stránky okamžitě pruhy zmizí. Aby bylo jasno děje se to jen na webovém prohlížeči. Při hraní nebo koukání na videa ne.
Monitor je propojen hdmi kabelem do grafiky gtx 750Ti 2Gb. už je to starší grafika tak nevím jestli by mohl být problém někde tam. Kabel fungoval bez problémů u druhého monitoru tak nevím proč by měl teď dělat problémi.
Děkuji za pomoc, a doufám že někdo bude vědět co stím.
1)Zkus si nastavit přes nějaký Tutoriály či návody barvy monitoru.
2)Zkus napojit přes DP. Nebo koupit lepší HDMI kabel. Ale doporučoval bych to napojit přes DP. Nevím zda gtx 750Ti 2Gb display port má :/
3)Může ti to dělat grafika, zkus zapojit jinej monitor a zkusit chvilku hrát na něm, a zkus být v místech kde se ti na monitoru AOC děli tyto věci.
Ahoj,
s upgradem počítače jsem zakoupil i novou skříň, která má předinstalované 4 větráky. 3 vepředu, 1 vzadu.
Vše funguje, svítí, točí se.
Akorát problém - přes appku od ASRock nelze měnit barvu těch větráku. Lze měnit pouze barvu led světla na...
Poslední příspěvek
Tak jsem na to přišel.
Na bedně se dala měnit barva těch ventilátoru.
Musel jsem to tlačítko podržet asi 3 sekundy a propojilo se to se základní deskou. Nyní to vše běží správně.
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Ahojte,
prosím Vás aký monitor by ste poradili cca za 5-6 tisíc?
Požadavek je QHD 27 a výškovo nastavitelný, Použitie do domácnosti, akurát zvažujem či by sa dalo zohladniť že žena dosť fotí a fotky upravuje, dá sa v tejto cene baviť o tom že by k...
Poslední příspěvek
Kupoval jsem v září
Byl jsem s ním opravdu spokojen.
Bohužel mě finanční situace donutila prodat PC. Monitor byl jako nový a na Aukru se i tak prodal jen za 2800 :huh: