Vypínanie pc

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Scorpi
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 126
Registrován: duben 13
Pohlaví: Muž

Vypínanie pc

Příspěvekod Scorpi » 10 kvě 2020 22:10

Zdravim viete mi poradit preco mi vypina pc po cca minute mi len v biose vyjde teplota z 29 stupnov na 73 a pc vypne.. Dostanem sa normalne aj na plochu windowsu no tiez sa vypne pri teplote 73 stupnov...
No ked som instaloval windows pc sa nevypol pocas celej instalacie az ked som sa dostal na plochu potom sa vypol taktiez ked len vojdem do biosu a za minutu vyjde teplota z 29 na 73 a vypne sa.. Uz je tam aj druhy zdroj 450w pred tym 350w bol



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18904
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Vypínanie pc

Příspěvekod ITCrowd » 10 kvě 2020 22:18

Zkontroluj si upevnění chladiče na procesoru. A ventilátor. Popřípadě, zda není zanesený prachem.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Scorpi
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 126
Registrován: duben 13
Pohlaví: Muž

Re: Vypínanie pc

Příspěvekod Scorpi » 10 kvě 2020 22:31

Akurat som nato asi dosiel horna cast uchytu na doske nie je prisrubovana ak som pritlacil na chladic teplota nestupala takze asi len dosrubovat uchyt...

Scorpi
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 126
Registrován: duben 13
Pohlaví: Muž

Re: Vypínanie pc

Příspěvekod Scorpi » 11 kvě 2020 17:17

Tak vypinanie som vyriesil prisrubovanim uchytu chladica teraz mam teplotu stalu cca 45 stupnov... chcem sa este opytat tu nech nevytvaram dalsiu temu... nainstaloval som win10 pro N no velmi pomaly mi vsetko reaguje je lepsie tam dat win7 ci to moze byt niecim inym ako zostavou ?

Pc zostava: AMD Athlon 64 x2 Dual core 2,7 Ghz, 2x 1 Gb ram, nvidia geforce 8600 gt, zdroj eurocase 450w

Je to starsi pc preto sa chcem uistit ci ten win 10 nezvlada alebo to moze byt iny problem

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9696
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Vypínanie pc

Příspěvekod zeus » 11 kvě 2020 23:07

velmi pomaly mi vsetko reaguje kvuli 2x1GB RAM a plotnovemu disku. Zkus sehnat za cokoladu nejakou pamet a za 20 ecek jete SSD.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Scorpi
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 126
Registrován: duben 13
Pohlaví: Muž

Re: Vypínanie pc

Příspěvekod Scorpi » 12 kvě 2020 12:20

Co tam viem dat za pamäť? Dosku mam m2a-mx

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9696
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Vypínanie pc

Příspěvekod zeus » 12 kvě 2020 14:43

2 x240-pin DIMM, Max. 4 GB, DDR2 1066/800/667/533 Non-ECC,Un-buffered Memory
takze te vymena stavajicich nemine. Ja bych se na to vykaslal.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Scorpi
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 126
Registrován: duben 13
Pohlaví: Muž

Re: Vypínanie pc

Příspěvekod Scorpi » 12 kvě 2020 17:56

Preco by si sa nato vykaslal ved to nemoze byt draha pamäť ci ano?

Zivan
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1454
Registrován: leden 10
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Vypínanie pc

Příspěvekod Zivan » 12 kvě 2020 19:16

Jestli popis stare aukce na Aukru nekeca, tak by v te desce mely fungovat i cinske 4GB moduly "AMD only":
https://aukro.cz/deska-asus-m2a-mx-az-c ... 6940542797

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42402
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Vypínanie pc

Příspěvekod petr22 » 12 kvě 2020 19:52

Stoji penize = draha.

Kopec novejsich pocitacich jde ziskat za par stovek nebo dokonce zadarmo a ty do tohoto
prehistorickeho vydobytku hodlas investovat skutecne penize.

Ten zdroj Eurocase vyhod pokud nechces vyhoret - zdroj je zaklad, je to jedina vec v PC
ktera muze zpusobit skody ve svem okoli.

Scorpi
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 126
Registrován: duben 13
Pohlaví: Muž

Re: Vypínanie pc

Příspěvekod Scorpi » 12 kvě 2020 20:35

ten zdroj som praveze nahradil starym 350w ktory po zapnuti vzdy hucal minimalne 5 minut :D ...

co sa tyka ram nasiel som nieco na bazosi neviem ci by to pasovalo no 10-15 € som ochotny dat za ram

https://pc.bazos.sk/inzerat/110989143/k ... or-amd.php
https://pc.bazos.sk/inzerat/109763980/p ... pre-pc.php

za par stoviek neviem ci je mozne najst nieco lepsie od toho ... trosku lepsie parametre a za pc chcu 100-200 €
Na tomto som v pohode hral aj csgo na nejakych 60 fps :D


Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 6 hostů