Problem s ex hdd Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

LukasAsus
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: červen 20
Pohlaví: Muž

Problem s ex hdd

Příspěvekod LukasAsus » 01 čer 2020 21:50

Zdravím mam problém s hhd 500G v tv Lg se nezobrazí obsah co sem na něj nahrál. S jinym hdd nemam problém. Formátování jsem zkoušel bez vysledku. Oddíly jsem smazal. Da se použít jine nastavení? Děkuji za odpověď. :-)



Reklama
Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8437
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Problem s ex hdd

Příspěvekod mmmartin » 01 čer 2020 21:51

Některé televize jsou schopné pracovat s externími disky pouze do určité velikosti.

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5309
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Problem s ex hdd

Příspěvekod RIKI22 » 01 čer 2020 22:20

Pozri sa na tie disky, či sú MBR alebo GPT.

LukasAsus
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: červen 20
Pohlaví: Muž

Re: Problem s ex hdd

Příspěvekod LukasAsus » 02 čer 2020 19:36

Ten co funguje je MBR a druhý co nezobrazuje obsah je GPT. co to znamená? Dá se tedy nějak nastavit? oba disky jsou velikosti 500G.

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5309
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Problem s ex hdd

Příspěvekod RIKI22 » 02 čer 2020 19:41

Tak sprav konvert na MBR ale vymažu sa dáta.Alebo skús ten program https://www.diskpart.com/download-home.html.Skúsil som a zostali aj dáta.Ale radšej by som dal pozor, ak tam máš niečo dôležité, tak si sprav zálohu.

LukasAsus
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: červen 20
Pohlaví: Muž

Re: Problem s ex hdd  Vyřešeno

Příspěvekod LukasAsus » 02 čer 2020 20:06

Ted sem to zkoušel přes zprávu disku převést ale nejde to, ta možnost tam je jen na ni nejde kliknout. Díval jsem se že to nejde u žádného disku. Dá se to někde nastavit třeba v biosu ? Mrknu na ten program. Díky :)

Dodatečně přidáno po 40 minutách 55 vteřinách:
Tak problém vyřešen nakonec se to povedlo přes cmd. Moc děkuji za pomoc RIKI22 :)


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s RAM
    od DennySSD » 22 pro 2019 14:02 » v Problémy s hardwarem
    5
    407
    od petr22
    25 pro 2019 12:53
  • pc problem
    od stanost50 » 01 lis 2019 16:12 » v Problémy s hardwarem
    2
    464
    od stanost50
    01 lis 2019 16:20
  • Problém s DLL
    od Bartesss » 01 bře 2020 12:31 » v Vše ostatní (sw)
    1
    777
    od ITCrowd
    01 bře 2020 12:38
  • Problém fn+F7 MSI
    od clr. » 18 úno 2020 22:45 » v Problémy s hardwarem
    0
    519
    od clr.
    18 úno 2020 22:45
  • Problém s Win 10
    od masterduke81 » 26 pro 2019 12:44 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    362
    od gogo1963
    26 pro 2019 12:55

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti