bios Intel NUC 6CAYH

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

amrtin
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: únor 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: bios Intel NUC 6CAYH

Příspěvekod amrtin » 15 črc 2020 18:50

Jo. Jenomže já mám moduly co jsou kompatibilní...



Reklama
zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9773
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: bios Intel NUC 6CAYH

Příspěvekod zeus » 15 črc 2020 21:55

Takze mas KVR16LS11/4 ?
A co se tyce zminovanych obrazku, tak je to o tom, zda ma modul cipy z jedne ci obou stran a ne, zda je pouzit jeden kus ci par.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 43108
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: bios Intel NUC 6CAYH

Příspěvekod petr22 » 15 črc 2020 22:06

Presne tak, ty obrazky znazornuji kde jsou na modulu pametove chipy, je tam symbol
otoceni modulu (dvojita sipka).

Samozrejmne ze neni pozadovano, aby moduly byly 2, musi byt ale kompatibilni.

Jestli ma ten modul z jedne strany 4 chipy a z druhe taky nebo z druhe nic, je to OK.

Jestli je z kazde strany 8 chipu tak je nekompatibilni.

amrtin
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: únor 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: bios Intel NUC 6CAYH

Příspěvekod amrtin » 15 črc 2020 22:15

Mám Kingston SO-DIMM 4GB DDR3L 1600MHz CL11 Dual Voltage , KVR16LS11/4

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 43108
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: bios Intel NUC 6CAYH

Příspěvekod petr22 » 15 črc 2020 22:17

A kolik ma pametovych chipu ?

U KVR16LS11/4 jsou mozne evidentne obe varianty.

amrtin
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: únor 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: bios Intel NUC 6CAYH

Příspěvekod amrtin » 15 črc 2020 22:27

2x4

Dodatečně přidáno po 9 hodinách 54 minutách 11 vteřinách:
Tak jsem se rozhodl že nejdřív vyměním ramku...(za stejnou) a když to nepomůže, budu pc reklamovat (vracet).

amrtin
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: únor 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: bios Intel NUC 6CAYH

Příspěvekod amrtin » 17 črc 2020 10:00

Tak vyřešeno...vadný byl monitor,byl už starý :D Po připojení na TV se okamžitě rozjela instalace win a vše je OK. :shock: :idea: :lolno: p.s: obě ramky jsou ok,takže teď pc běží s 8gb (což není na škodu :lolno:


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Intel NUC 6CAYH bliká obraz
    od amrtin » 17 črc 2020 20:56 » v Problémy s hardwarem
    0
    136
    od amrtin
    17 črc 2020 20:56
  • Bios
    od enzik28 » 21 led 2020 22:45 » v Taktování a další úpravy PC
    5
    1564
    od Azmir
    21 led 2020 23:00
  • Bios
    od ondrrras » 26 bře 2020 14:57 » v Problémy s hardwarem
    2
    566
    od ondrrras
    26 bře 2020 15:11
  • RX 570 BIOS
    od samosato » 06 dub 2020 18:05 » v Problémy s hardwarem
    0
    212
    od samosato
    06 dub 2020 18:05
  • Bios
    od Joseflew » 03 zář 2019 12:12 » v Problémy s hardwarem
    3
    438
    od xbs
    03 zář 2019 14:59

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti