červené na monitoru Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
Akrej
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2992
Registrován: červen 12
Pohlaví: Muž

červené na monitoru

Příspěvekod Akrej » 26 lis 2020 14:07

Zdravím,

Z ničeho nic v chrome mi takhle přeskakuje barva a grafika mám špatny disk takže možná je to tím uplně nechci aby odešla grafika. Mám objednané ssdčko které tim nahradím. Teploty a ostatní vše ok je to jen na některych strankach youtube a pak fotky od googlu.

red.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------

Reklama
Uživatelský avatar
gogo1963
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5488
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: červené na monitoru

Příspěvekod gogo1963 » 26 lis 2020 14:09

tohle diskem asi nebude ... jakou máš grafiku?
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ RX 6600 XT/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48501
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: červené na monitoru

Příspěvekod petr22 » 26 lis 2020 16:01

"uplně nechci aby odešla grafika"

Ona se ta grafika nebude ptat, jestli s tim souhlasis aby odesla.

Jde vyzkouset Linux z flashky, jestli tam bude delat to same, bude vadna.

Uživatelský avatar
Akrej
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2992
Registrován: červen 12
Pohlaví: Muž

Re: červené na monitoru

Příspěvekod Akrej » 27 lis 2020 01:31

děla to jen chrome a neni to ve windows preplikava to jen takhle na strankach jako netflix nebo youtube. Jine aplikace a hry jsou v pohodě. Rád bych nabootoval cokoliv ale alza nestihá mám objednáno.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 5 vteřinách:
taky jsem vyzkoušel tohle na jinych display portech a pak na televizi ktera je na hdmi
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------

Fox_25
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2097
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: červené na monitoru

Příspěvekod Fox_25 » 27 lis 2020 03:15

Takže v jiném prohlížeči je to ok?

A jak zkouška dopadla, dělá to i na jiných DP nebo na telce?

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28302
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: červené na monitoru

Příspěvekod Martab » 27 lis 2020 07:27

Na screenshotu to je?

Když nabootuješ nějaký Linux z USB, je to i v něm?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Uživatelský avatar
pcmaker
Level 2
Level 2
Příspěvky: 216
Registrován: březen 18
Bydliště: Soukromý byt
Pohlaví: Muž

Re: červené na monitoru

Příspěvekod pcmaker » 28 lis 2020 21:24


Uživatelský avatar
Akrej
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2992
Registrován: červen 12
Pohlaví: Muž

Re: červené na monitoru  Vyřešeno

Příspěvekod Akrej » 09 pro 2020 17:43

Bylo to jen v chrome a přestalo to samo
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Červené světlo u VGA na základní desce
    od Lukkys4 » 06 říj 2021 15:49 » v Problémy s hardwarem
    3
    278
    od ITCrowd
    06 říj 2021 17:40
  • Blikání Monitoru
    od Atmox » 18 led 2021 11:39 » v Problémy s hardwarem
    0
    262
    od Atmox
    18 led 2021 11:39
  • OSD menu na monitoru
    od Msic » 14 črc 2021 00:45 » v Problémy s hardwarem
    14
    560
    od Fox_25
    16 črc 2021 20:15
  • Výměna monitoru
    od mnouckk » 31 kvě 2021 20:14 » v Problémy s hardwarem
    9
    403
    od mnouckk
    01 čer 2021 12:57
  • Oprava monitoru
    od SequelPepe » 21 kvě 2021 14:53 » v Vše ostatní (hw)
    6
    518
    od SequelPepe
    21 kvě 2021 16:02

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti