Mackie CR3 - střídavě "vypadávají" reproduktory

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4818
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Mackie CR3 - střídavě "vypadávají" reproduktory

Příspěvekod dvorakj » 11 dub 2021 16:19

z Ostravy jsem ja, ale do toho nejdu
mozna kdyt to otevres, tak hned uvidis, jestli to zvladnes nebo ne

Reklama
Uživatelský avatar
Prophet
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1230
Registrován: říjen 14
Bydliště: 127.0.0.1
Pohlaví: Muž

Re: Mackie CR3 - střídavě "vypadávají" reproduktory

Příspěvekod Prophet » 11 dub 2021 18:32

Vyměnit přepínač není nic složitého. p.s. Taky jsem z Ostravy.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 (Arctic Freezer 34)
GPU:Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB GDDR6
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz
MB: MSI B450-A PRO
Zdroj: Seasonic S12II 620W
Case:SilentiumPC Regnum RG4
SSD: Kingston A2000 500GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB, Seagate Ironwolf 2TB
VR: Oculus Rift S


Proč nepoužívat WiFi na hry

Uživatelský avatar
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6433
Registrován: květen 05
Bydliště: Domažlice
Pohlaví: Muž

Re: Mackie CR3 - střídavě "vypadávají" reproduktory

Příspěvekod karlos » 12 dub 2021 08:13

Přátelé, když prolistuji toto fórum, naleznu zde mraky "odborníků" ze severu Moravy a najednou se k tomu přiznají jediní dva. A ani ti dva nemají koule, dokázat svou technickou erudovanost na takové banalitě, jako je přeletování/vyčištění přepínače a říci: "Jsem z OV a rád ti pomůžu..." ;-)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Uživatelský avatar
Prophet
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1230
Registrován: říjen 14
Bydliště: 127.0.0.1
Pohlaví: Muž

Re: Mackie CR3 - střídavě "vypadávají" reproduktory

Příspěvekod Prophet » 12 dub 2021 14:23

Bych pomohl, ale celý můj barák má covid a já s ním :D
CPU: AMD Ryzen 5 3600 (Arctic Freezer 34)
GPU:Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB GDDR6
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz
MB: MSI B450-A PRO
Zdroj: Seasonic S12II 620W
Case:SilentiumPC Regnum RG4
SSD: Kingston A2000 500GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB, Seagate Ironwolf 2TB
VR: Oculus Rift S


Proč nepoužívat WiFi na hry

Uživatelský avatar
LuraCZ
Level 1
Level 1
Příspěvky: 91
Registrován: duben 20
Pohlaví: Žena

Re: Mackie CR3 - střídavě "vypadávají" reproduktory

Příspěvekod LuraCZ » 13 dub 2021 13:53

Karlosi, to máš pravdu, to je trošku z ruky.. :-D
Napadlo mě se podívat na YT, jestli tam někdo už podobný problém přede mnou neřešil (nevím, proč mě to nenapadlo dříve). Zjistila jsem, že ano a že tam je i "tutoriál" s postupem, jak problém vyřešit, taktéž jsem tedy zjistila, že sama toho schopná nebudu a bude muset na to někoho sehnat. Video: https://www.youtube.com/watch?v=gfom90F ... =jeffmeija . Také jsem zjistila i to, že tento problém se děje v komentářích a to i u jiných videí spoustu lidem, i když jim, jako mně, celou dobu ležely reproduktory nehnutě na stole. Takže se bude jednat asi o úmyslné "kurvítko".

Uživatelský avatar
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6433
Registrován: květen 05
Bydliště: Domažlice
Pohlaví: Muž

Re: Mackie CR3 - střídavě "vypadávají" reproduktory

Příspěvekod karlos » 13 dub 2021 13:56

Jestli je to opravdu chybným zaletováním přepínače, pak to je tím, že čínské děti mizerně letují. Určitě bych je nenazýval kurvítky... ;-)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21441
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Mackie CR3 - střídavě "vypadávají" reproduktory

Příspěvekod ITCrowd » 13 dub 2021 14:54

No, podle toho, jak ten přepínač vypadá je kurvítko on...
Není to nic složitého, pokud budeš mít cestu do brna, klidně to dám.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Fox_25
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2082
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Mackie CR3 - střídavě "vypadávají" reproduktory

Příspěvekod Fox_25 » 13 dub 2021 15:24

https://jade.wtf/tech-notes/makie-cr4-switch/
Jo, je opravdu "kvalitní".

LuraCZ
Pošli to třeba přes zásilkovnu Karlosovi a nebo ITCrowd a máš klid.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21441
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Mackie CR3 - střídavě "vypadávají" reproduktory

Příspěvekod ITCrowd » 13 dub 2021 16:05

To bych teda neriskoval.... Vrátí se jí pomlácený šrot a ještě zaplatí za dopravu...
https://www.google.com/search?client=fi ... AF+ostrava
třeba ten nova servis zajíždí i domů.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Fox_25
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2082
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Mackie CR3 - střídavě "vypadávají" reproduktory

Příspěvekod Fox_25 » 13 dub 2021 20:31

Vidíš, na google jsem zapomněl, jestli je servis který to udělá doma tak není co řešit, teda jestli jí tam nenacpou stejný přepínač.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21441
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Mackie CR3 - střídavě "vypadávají" reproduktory

Příspěvekod ITCrowd » 14 dub 2021 07:29

ještě mě napadlo jednoduché řešení pro kohokoli - ona má ten přepínač v poloze "R". Takže vymontovat tu desku, přepínač tam nechat a v této poloze ho zakápnout vteřinovým lepidlem, aby s ním už nešlo pohnout. A propojit vývody na plošném spoji dle toho videa - pro polohu "R" modré spoje. Tím zajistí trvalý kontakt a aspoň nebude mít ďuru v bedně.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Střídavé bliká dram a cpu na základní desce
    od LukasBeran » 20 čer 2021 16:47 » v Problémy s hardwarem
    18
    684
    od X
    10 črc 2021 19:55
  • 5.1 reproduktory k PC
    od KedarCZE » 07 srp 2021 21:51 » v Vše ostatní (hw)
    6
    335
    od X
    10 srp 2021 09:57
  • Reproduktory k pc
    od Celestis » 07 pro 2020 23:02 » v Vše ostatní (Off topic)
    3
    816
    od mmmartin
    08 pro 2020 14:09
  • Reproduktory k pc
    od petan320 » 19 pro 2020 16:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    16
    1115
    od Fox_25
    19 led 2021 20:22
  • Reproduktory
    od stuartik » 24 zář 2020 11:41 » v Vše ostatní (hw)
    10
    1140
    od dvorakj
    30 říj 2020 22:55

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti