Zdravím všechny, poslední dobou pozoruji na svém PC, že se při hraní obraz na chvíli (zlomek sekundy, ale je to vidět) zasekne a zase rozběhne. Tohle se opakuje každých 5 vteřin. Nemusím říkat, že mě to docela rozčiluje. Dělá to v úplně každé hře, i v té, u které mám 60 snímků a měla by jít v klidu. Přemýšlel sem čím to je....mám docela zaplněný disk (120GB, zaplněno 100GB), ale je defragmentovaný. Vždy vypnu všechny procesy na pozadí, ale stejně to nepomůže. Vidím to na přeinstalaci Woken, co myslíte? (mám Win XP 32bit sp2, AMD 64bit 3700+, 6800GTS, 1024MB RAM, Asus A8nE, HDD 120GB Samsung IDE ata)
//Téma přesunuto do správné sekce
//Karlos
Trhání, cukání.....
Zdravím. Chtěl bych se zeptat na řešení tohoto problému, protože se mi to samé stává poslední dobou také. Disk mám taky hodně zaplněný, ale to už delší dobu a dřív se to nestávalo. Neblbne to ani po zapnutí windowsů ale začne to třeba až za půl hodiny a po restartuju je to zase v pohodě.(mám Win XP 32bit sp2, AMD 64bit 3200+, 6600GT, 1024MB RAM, Foxconn 6150M2MA, HDD 320GB seagate SATA2 )
//I přesto, že se příznaky podobají, jako vejce vejci, řešení problému, stejné být nemusí. Z toho důvodu příště radši se svými problémy nevstupuj do cizích témat, ale založ si své vlastní.
//Karlos
//I přesto, že se příznaky podobají, jako vejce vejci, řešení problému, stejné být nemusí. Z toho důvodu příště radši se svými problémy nevstupuj do cizích témat, ale založ si své vlastní.
//Karlos
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3744
-
od JosefLasak
Zobrazit poslední příspěvek