Ahoj,
mám doma tiskárnu Canon Pixma mp230 na které se delší dobu netisklo. V pátek jsem koupila barvy, usb kabel pro tiskárny a zkusila tiskárnu připojit k noťasu. Dříve na win8 to šlo bez problému.
Nyní mám na stejném notebooku (lenovo g580) win10 home a systém tiskárnu nerozpozná.
Zkoušela jsem instalaci ovládačů a různých přidružených programů z cd, které bylo u tiskárny. Nepomohlo. Zkoušela jsem stáhnout vše možné z webu výrobce a naistalovat. Opět nic. Noťas jsem 100x restartovala při zkoušení různých postupů. Dokonce jsem přeinstalovala celý systém. A stejně nic nepomohlo.
Po připojení usb kabelu pc hlásí, že zařízení usb nebylo rozeznáno.
Už nevím co s tím.
Poradíte prosím? Děkuji.
Canon Pixma mp230 nejde vyhledat v pc
-
- nováček
- Pohlaví:
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Re: Canon Pixma mp230 nejde vyhledat v pc
Vytáhni kabel z tiskárny i počítače a znovu ho připoj.
Zkus použít ten starý kabel, pokud ho ještě máš.
Odpoj tiskárnu aspoň na dvě minuty z el. zásuvky.
Zkus tiskárnu připojit k jinému počítači.
Když ve Windows 10 vlevo dole v příkazovém řádku napíšeš Tiskárny a otevřeš to, co tam vidíš?
Zkus použít ten starý kabel, pokud ho ještě máš.
Odpoj tiskárnu aspoň na dvě minuty z el. zásuvky.
Zkus tiskárnu připojit k jinému počítači.
Když ve Windows 10 vlevo dole v příkazovém řádku napíšeš Tiskárny a otevřeš to, co tam vidíš?
I7-10700K, MSI Z490 Tomahawk, Scythe Mugen 5 rev. B, Corsair RM550x, Crucial Ballistix 3600/Cl16 2x16 GB, Samsung 970 Evo Plus 1 TB, Patriot Viper VPN100 512 GB, MSI GTX 1650 Super Gaming X, Pure Base 500DX, FIIO K5 Pro, Edifier R1700BT, Samsung U28R550, HyperX Alloy Origins, Razer DeathAdder, Hifiman HE400SE
-
- Level 5.5
- Pohlaví:
Re: Canon Pixma mp230 nejde vyhledat v pc
Já měl podobný problém s kopírkou. Stačilo dát jiný USB kabel, a hned vše fungovalo správně. Jinak vyzkoušej vše co radí finwe.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bazarová zrcadlovka (Canon vs Nikon)
od Zakk » 05 čer 2022 14:39 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 55
- 7724
-
od Zakk