nastavení biosu

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22277
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: nastavení biosu

Příspěvekod ITCrowd » 18 pro 2021 14:32

Ten port 5a6 má zůstat prázdný. Něco budeš muset oželit.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Reklama
matesfox
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 332
Registrován: říjen 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: nastavení biosu

Příspěvekod matesfox » 18 pro 2021 14:37

to moc nechápu,když nyní vše běží ? naco tam ty porty jsou ? oželim mechaniku,tu nepotřebuji

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 49284
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: nastavení biosu

Příspěvekod petr22 » 18 pro 2021 14:40

Ty porty sdileji linky - tzn budto neco v M.2, nebo neco v SATA portech 5 a 6.

Kolik mas tech SATA zarizeni, ze nestaci porty 1, 2, 3 a 4 ?

Je to jen o portech cislo 5 a cislo 6.

Proto jsem chtel odpojit ty ostatni disky, zda se rychlost zmeni.

"ano mám 2x ssd 2xhdd 1x mechanika"

1x NVMe + 4 SATA ? Na to staci prvni 4 SATA porty.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 18 pro 2021 14:43, celkem upraveno 1 x.

matesfox
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 332
Registrován: říjen 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: nastavení biosu

Příspěvekod matesfox » 18 pro 2021 14:42

stačí odpojit mechaniku nebo musím zjistit přimo ktery je 5 a6 a přepojit to ať je využity jen 1-4 ?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 49284
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: nastavení biosu

Příspěvekod petr22 » 18 pro 2021 14:43

To co je zapojene do portu 5 a 6 zapoj do 1-4.

To vyresi problem M.2 slotu s rychlosti.

matesfox
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 332
Registrován: říjen 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: nastavení biosu

Příspěvekod matesfox » 18 pro 2021 14:47

ok,děkuji.zkusím . podle toho co vidím je spodní 1-2 a horní 5-6 a tam mám hdd+SSD
Oprava . 6 je volna a v 5 je zapojena mechanika-teď sem ji odpojil

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22277
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: nastavení biosu

Příspěvekod ITCrowd » 18 pro 2021 14:53

No a teď už by to mělo nabíhat swižně :-)
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

matesfox
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 332
Registrován: říjen 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: nastavení biosu

Příspěvekod matesfox » 18 pro 2021 14:56

je to hodně rychlé nyní. snad to potom zas nebudu muset restartovat.to zjistím až zítra. zatím vám moc děkuji :)


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Po změně v BIOSu PC nereaguje
    od KAWY » 13 bře 2022 22:14 » v Problémy s hardwarem
    0
    300
    od KAWY
    13 bře 2022 22:14
  • V biosu nejde nastavit XMP
    od Cink » 12 pro 2021 10:48 » v Problémy s hardwarem
    0
    244
    od Cink
    12 pro 2021 10:48
  • Regualce otáček v biosu
    od dejvos1999 » 22 lis 2021 20:10 » v Taktování a další úpravy PC
    1
    429
    od GamerXXX
    22 bře 2022 11:39
  • SSD není vidět v BIOSu
    od steph.anie3312 » 02 říj 2021 11:24 » v Problémy s hardwarem
    5
    452
    od petr22
    03 říj 2021 08:06
  • M2 SSD jde vidět v biosu, ale ne ve windowsech
    od Darebak1 » 17 črc 2021 19:30 » v Problémy s hardwarem
    3
    463
    od gogo1963
    18 črc 2021 08:46

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti