problém s RAM
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
problém s RAM
Prajem pekný den.Potreboval by som pomoct od včerajšieho dna mi začal blbnút NB ASUS hry začali sekat chrome začal mrznút stránky nereagujú niekedy vyskočí chyba o nedostatku pamäte RAM čo by aj zodpovedalo problémom no netuším prečo to začalo robit respektívne čo mi vytažuje pamät. Zvýšil som si aj virtualnu pamät no nepomohlo. Procesor Ryzen 7 3750H GPU GTX 1650TI a mám 8GB ram dakujem za pomoc
-
- Tvůrce článků
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
Re: problém s RAM
Ctrl+Shift+Esc, klikni na více informací a uvidíš, co tu paměť nejvíc "žere".
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
Práveže mi tam nič neukazuje teda že max 30% .... mimo Chrome ked je pustený tak windows defender berie asi 10% .... nemožem pustit ani video na YT lebo hned zčerná obrazovka a napíše nedostatok pamäte RAM .....
Dodatečně přidáno po 19 minutách 5 vteřinách:
Možno to ale robí Chrome lebo ked otvorím správcu na chvílu ukazuje vysokú spotrebu RAM a 100 % vytaženie procesora a po chvíli to klesne ale je otvorených 15 procesov Chrome .... ale začalo to dnes a ked som si pozrel virtuálnu pamät tak si systém priradil 30 gb čo mi príde vela ....
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 18 minutách 14 vteřinách:
Nikto nevie čo by to mohlo robit ? Nemože to byt vírus ?
Dodatečně přidáno po 19 minutách 5 vteřinách:
Možno to ale robí Chrome lebo ked otvorím správcu na chvílu ukazuje vysokú spotrebu RAM a 100 % vytaženie procesora a po chvíli to klesne ale je otvorených 15 procesov Chrome .... ale začalo to dnes a ked som si pozrel virtuálnu pamät tak si systém priradil 30 gb čo mi príde vela ....
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 18 minutách 14 vteřinách:
Nikto nevie čo by to mohlo robit ? Nemože to byt vírus ?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
ešte dodám ked pustím video na yt vo full hd hned mi padne bude s chybou out of memory alebo padne tak že sčerná obrazovka a NB musím vypnút na tvrdo
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1323
-
od Dan_sterbic
01 říj 2022 15:48
-