Modrá smrt
-
- nováček
- Pohlaví:
Modrá smrt
Zdravím, mám problém s modrou smrti, když nainstaluju ovladač od Nvidie na 1050 tak mi občas hodí modrou smrt, jak ho odinstaluju tak je vše v pořádku,zkoušel sem jiné verze ovladače ale nepomáhá
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: Modrá smrt
Muze byt vadna graficka karta.
Vyzkousej svoji kartu jinde a cizi kartu u sebe, pokud bude problem cestovat s kartou, je vadna.
Vyzkousej svoji kartu jinde a cizi kartu u sebe, pokud bude problem cestovat s kartou, je vadna.
-
- nováček
- Pohlaví:
Jedná se o notebook takže asi nemám moc možností což sem zapomněl napsat
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Takze vadna zakladni deska notebooku.
Vadna desktopova Geforce 1050 je pomerne vzacna, u lacineho herniho notebooku
je to naopak jev velmi casty. Vetsina vadnych hernich notebooku ma vadnou prave grafiku.
Vadna desktopova Geforce 1050 je pomerne vzacna, u lacineho herniho notebooku
je to naopak jev velmi casty. Vetsina vadnych hernich notebooku ma vadnou prave grafiku.
-
- nováček
- Pohlaví:
Dá se to nějak ověřit ?
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
V autorizovanem servisu.
Nicmene popis odpovida chovani vadne graficke karty u notebooku.
Jeste mozno vyzkouset nainstalovat znovu Windows, jestli se to bude chovat stejne.
Nicmene popis odpovida chovani vadne graficke karty u notebooku.
Jeste mozno vyzkouset nainstalovat znovu Windows, jestli se to bude chovat stejne.
-
- nováček
- Pohlaví:
Jako modrá smrt se ukáže jen když dělám neco na ploše, při hraní není problém proto mi nejde do hlavy ze by byla vadná grafika
-
- Level 3
- Pohlaví:
Nisto píše:Jedná se o notebook takže asi nemám moc možností což sem zapomněl napsat
To je podstatná poznámka! Tipnem si, že ovládače na svoju GK ťaháš od nVidie. A na NB!!!
CHYBA!
Na NB sa ovládače ZÁSADNE sťahujú zo stránok výrobnu NB!!! Pretože ten - i keď by to bola dedikovaná - tieto ovládače upravuje pre konkrétny typ a model NB - ovládač na 1050 pre desktop je totiž trochu iný, ako pre 1050 mobilný (pre NB).
Ale neuviedol si ŽIADNU ďalšiu informáciu - značka, model NB, OS... takže takto sa ti nedá radiť.
Inak - BSoD zanechá po takom kolapse poznámku - v Zobrazovači udalostí bude o tom poznámka s popisom chyby - BSoD tiež vyhodí kód chyby. Nič z toho si nedodal.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Kdyby byl ovladac rozdilny, tak to nebude pokazde jeden a tentyz soubor pro desktop i ntb verzi, coz je.
Nvidia ma jeden a tentyz instalacni soubor na podporovany hardware.
Upraveny ovladac od grafiky jsem videl celkem jednou a ten se projevil okamzite, modra smrt pri pokusu o instalaci.
Mozno zkusit ovladac z webu vyrobce, ale to temer urcite stahne stejny ovladac jako od Nvidie, maximalne bude starsi verze.
Nvidia ma jeden a tentyz instalacni soubor na podporovany hardware.
Upraveny ovladac od grafiky jsem videl celkem jednou a ten se projevil okamzite, modra smrt pri pokusu o instalaci.
Mozno zkusit ovladac z webu vyrobce, ale to temer urcite stahne stejny ovladac jako od Nvidie, maximalne bude starsi verze.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1460
-
od petr22
09 říj 2022 15:20
-