Zdravím
Mam tu jeden mensi problem.
Když pc treba 5 min nepouzivam tak se vypne obrazovka i kdyz mam nastavene ze se nema vypinat nikdy a v tom spociva jeste jeden problem a to ze kdyz se mi to stane tak monitor pise no signal a musim znovu pc restartovat
Nevite jak bych to mohl opravit ?
Děkuji
Pc se Vypne a nelze zaonout Vyřešeno
-
- Tvůrce článků
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
Re: Pc se Vypne a nelze zaonout
Možná by to chtělo uvést kompletní sestavu. Takhle jen pár obecných rad:
- vyzkoušet jiný kabel / port grafiky
- vyzkoušet jiný monitor
- vyzkoušet monitor na jiném PC
- při startu PC vejít do BIOSu a ponechat tak déle než 5 minut, zda se problém projeví i zde.
- vyzkoušet jiný kabel / port grafiky
- vyzkoušet jiný monitor
- vyzkoušet monitor na jiném PC
- při startu PC vejít do BIOSu a ponechat tak déle než 5 minut, zda se problém projeví i zde.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
-
- nováček
- Pohlaví:
Tak jsem vyměnil kabel a už to funguje :)
Ale mám tu ještě jeden problém a to že pokud pc nepoužívám třeba cca 30 min. tak se automaticky vypne. A zapnu ho pouze tím ze kliknu na myš.
A po zapnutí mi AMD Software : Adrenaline Edition napíše chybu a nefungují ovladače GPU z tohoto softwaru a pc musím ještě jednou restartovat a znovu to funguje
Nevíte čím to může byt ?
Děkuji
Ale mám tu ještě jeden problém a to že pokud pc nepoužívám třeba cca 30 min. tak se automaticky vypne. A zapnu ho pouze tím ze kliknu na myš.
A po zapnutí mi AMD Software : Adrenaline Edition napíše chybu a nefungují ovladače GPU z tohoto softwaru a pc musím ještě jednou restartovat a znovu to funguje
Nevíte čím to může byt ?
Děkuji
-
- Tvůrce článků
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
Vypni režimy spánku a hibernace. Buď ve schematu napájení, nebo přes powercfg.
Být to může mrkvosoftíma woknama.
Být to může mrkvosoftíma woknama.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
-
- nováček
- Pohlaví:
Udělal jsem ale PC se pořád dostává jen tak do režimu spánku
Nepomohla by třeba reinstalace windowsů ?
Nepomohla by třeba reinstalace windowsů ?
-
- Tvůrce článků
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
Udělal jsi co?
Zkus ještě vypnout funkci rychlé spuštění - pokud už nemáš.
Případnou chybu či nastavení si vyvolej příkazem "powercfg /sleepstudy". vytvoří to html, který si otevřeš v prohlížeči. Pokud vyfiltruješ Sleep, nebo Hibernate, nesmí tam být zpráva o přechodu do režimu spánku/hibernace. Pokud tam bude, pak jsi nenastavil správně.
Zkus ještě vypnout funkci rychlé spuštění - pokud už nemáš.
Případnou chybu či nastavení si vyvolej příkazem "powercfg /sleepstudy". vytvoří to html, který si otevřeš v prohlížeči. Pokud vyfiltruješ Sleep, nebo Hibernate, nesmí tam být zpráva o přechodu do režimu spánku/hibernace. Pokud tam bude, pak jsi nenastavil správně.
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Pc se Vypne a nelze zaonout Vyřešeno
Tak jsem nakonec upgradoval na Windows 11 a už je to v pořádku.
-
- Level 3
- Pohlaví:
Je potřeba téma označit VYŘEŠENO a uzamknout.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 1055
-
od pcmaker
16 bře 2023 20:58
-
- 2
- 712
-
od petr22
30 kvě 2023 07:54
-
-
macbook air 1466 2017 nelze reinsatlovat system "zotavovací server nelze kontaktovat"
od drobino » 28 srp 2023 19:36 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 2
- 1774
-
od drobino
28 srp 2023 21:31
-
-
- 3
- 607
-
od size23
08 pro 2022 11:57