@Trishia - Vypni přes noc zdroj kolébkou 230V nebo kabelem. Někdy je potřeba vynulovat stavy zapínací logiky. Jako další věc, co je vlastně nastavené v BIOSu za metodu funkce vypínání S3, S4, S5 ...známe tvou základní desku?
Stalo se mi to samé. Někdy se PC vypne sám, ale vícekrát ho musím vypínat ručně podržením tlačítka vypnutí (Win 10). Děje se tak asi půl roku. Doposud jsem nepřišel na to, proč to začalo blbnout.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Chtěl bych si koupit tento disk:
Vložit ho do tohoto adaptéru:
A celé to zasadit do základní desky MSI 970 GAMING (MS-7693) s BIOSem V22.4.
Jedná se o starší desku. Tak jsem si založil ticket u MSI support s...
Poslední příspěvek
Tak jsem na TSBohemia koupil chladič na SSD AXAGON a zároveň extender na SSD disk. Na AliExpressu jsem pořídil montážní kit pro Corsair iCUE H115i pro patici AM4.
Po mechanické stránce všechno bez problému sedělo. Problém ale nastal s funkčností....
Psaní
Gigabyte GTX 1070 Ti – přes 90 °C během 1–2 minut zátěže, podezření na špatný kontakt chladiče
Ahoj, potřeboval bych poradit s grafickou kartou Gigabyte GTX 1070 Ti (3 větráky). Mám problém s extrémně rychlým nárůstem teplot. Po spuštění hry...