No signal na monitore
-
- nováček
- Pohlaví:
No signal na monitore
Zdravim. Počas hrania na PC s 2x monitor(na jednom hra a na druhom film) mi zrazu zhasli oba monitory a ostala svietiť hláška no signál. Po vypnutí PC a následnom zapnutí sa nič nezmenilo a monitory ostali stále bez signálu. Podľa toho čo som čítal to bude odpálená grafická karta aj keď po zapnutí Pc vidím cez bednu že grafika svieti a spustil sa aj ventilátor. Samozrejme som skúšal monitory aj na iných zariadeniach a tam nebol žiadny problém. Viete mi poradiť ako zistiť či je fakt chyba v grafike a musím zháňať novú alebo či to je v niečom inom ? Ďakujem za každú radu. BTW v PC sa veľmi nevyznám 

-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: No signal na monitore
Grafika je ten Radeon RX 570 z podpisu? U tehle karty neni otazka zda umre, ale jestli uz ted nebo brzy.
Nejjednodussi zpusob overeni je vytahnout grafiku a vyzkouset v jinem pocitaci, jinou grafiku ve svem.
Kdyz vytahnes Radeona a pouzijes jen integrovanou grafiku v procesoru, pocitac funguje?
Nejjednodussi zpusob overeni je vytahnout grafiku a vyzkouset v jinem pocitaci, jinou grafiku ve svem.
Kdyz vytahnes Radeona a pouzijes jen integrovanou grafiku v procesoru, pocitac funguje?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2367
-
od petr22
17 pro 2024 21:57
-