VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR
Zdravim a prosim o radu skače mi občas pri spošteni WOT tato hlaska VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR na modrou obrazovku poradite mi nekdo jak na to?Na You Tube jsem koukal na navod prez cmd ale po testu se mi nechce spustit renovace..... 

-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR
Je tady na foru sekce BSOD, staci dodat vsechny pozadovane informace dle navodu na zalozeni prispevku.
A dodej i informace o tom, jak jsi se pokousel o opravu - video na Yoytube - pokud nemas tuseni, co vlastne
delas, nadela takova oprava vice skody nez uzitku. Preinstalace pocitace pak muze byt jediny zpusob uvedeni
do poradku, pokud nevis, cos presne udelal za prikazy a proc.
A dodej i informace o tom, jak jsi se pokousel o opravu - video na Yoytube - pokud nemas tuseni, co vlastne
delas, nadela takova oprava vice skody nez uzitku. Preinstalace pocitace pak muze byt jediny zpusob uvedeni
do poradku, pokud nevis, cos presne udelal za prikazy a proc.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
OK ja hledal podle to co hlasila obrazovka a delal jsem to podle you tube https://www.youtube.com/watch?v=7yEnuxJqQKg&t=159s
-
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
I nadále platí:
petr22 píše:Je tady na foru sekce BSOD, staci dodat vsechny pozadovane informace dle navodu na zalozeni prispevku.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
Dekuji sekce jsem nasel pokusim se svuji problem znova napsat....
-
- Level 4
- Pohlaví:
Nezapomeň doplnit informace podle návodu - viewtopic.php?f=118&t=129195
Ryzen 5 5600, RX 6600XT. 16GB 3200 Mhz
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
No tedy pro mne asi bude daleko ednoduse prejistalovat system .....priznam se ze ten navod moc nerozumim bohuzel....ale i tak dekuji 

-
- Level 1.5
- Pohlaví:
Zdravim,zda se mi ze ten problemVIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR v Grafice se objevuje kdyz padne baterka pod 35%,tedy kdyz nemam zapojen zapojen notebook na kabel hra se sekne a naskoci modra obrazovka s uz znamou hlasku.Muze to byt pravda?
-
- Level 5.5
- Pohlaví:
Ahoj,
podle toho co jsem velice zbezne dogooglil na MS foru, bych hadal ze se nekde bude hadat SW. Tazatel mel taky ntb, resp. ASUS TUF.
Po dodani dumpfilu mu tam radi tohle:
"Hi
Thanks for your reply.
I double checked your minidump file and found 2 of the factors that cause blue screen crashes.
1. The bertreader.sys is a device driver associated with the Intel Computing Improvement Program. It has been reported to install itself multiple times every day. You can head to your Settings → Apps to find it (if it exists) and uninstall it and recheck your computer.
2. The ssudmdm.sys is a device driver primarily associated with Samsung smartphones or tablets12. When users connect a Samsung device to a Windows PC, this driver is typically installed to ensure that the device communicates effectively with the computer1. It’s part of the SAMSUNG Android Modem Device Driver (MSS Ver.3) and developed by DEVGURU Co., LTD.2. It likely caters to modem or data communication features of the devices. If you also have this software, please uninstall it for now and check if the crash happens again."
treba to pomuze, kam se zamerit...
Obecne doporocujou nabootovat windows v safe modu a prevalit ovladac grafarny - ale moc bych na to nesazel.
podle toho co jsem velice zbezne dogooglil na MS foru, bych hadal ze se nekde bude hadat SW. Tazatel mel taky ntb, resp. ASUS TUF.
Po dodani dumpfilu mu tam radi tohle:
"Hi
Thanks for your reply.
I double checked your minidump file and found 2 of the factors that cause blue screen crashes.
1. The bertreader.sys is a device driver associated with the Intel Computing Improvement Program. It has been reported to install itself multiple times every day. You can head to your Settings → Apps to find it (if it exists) and uninstall it and recheck your computer.
2. The ssudmdm.sys is a device driver primarily associated with Samsung smartphones or tablets12. When users connect a Samsung device to a Windows PC, this driver is typically installed to ensure that the device communicates effectively with the computer1. It’s part of the SAMSUNG Android Modem Device Driver (MSS Ver.3) and developed by DEVGURU Co., LTD.2. It likely caters to modem or data communication features of the devices. If you also have this software, please uninstall it for now and check if the crash happens again."
treba to pomuze, kam se zamerit...
Obecne doporocujou nabootovat windows v safe modu a prevalit ovladac grafarny - ale moc bych na to nesazel.
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
Dekuji za snachu ale podle postupu jsem ten soubor nenašel ale i tak diki ......treba je chyba u mne a nehledal jsem dobre.
-
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
Nainštaluj si BlueScreenView :https://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
Dekuji uz do na to pak napisu co se stalo.Dekuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2