Zdravíčko, dnes mi na max. pár sekund zhasl počítač a potom se vše načetlo až na jednu aplikaci. Našel jsem jsem toto v hlášení Zabezpečení a údržba > Sledování spolehlivosti. Dokáže mi říct jak moc kritické to je a co se vůbec jedná.
E.: přidána příloha místo odkazu
Chyba hardware.
-
- nováček
- Pohlaví:
Chyba hardware.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Steage7717 dne 10 lis 2024 16:48, celkem upraveno 1 x.
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: Chyba hardware.
Jak moc kriticke to je uvidis sam casem a o co se jedna take musis zjistit sam, pouze z tehle chyby se to zjistit neda.
Je treba postupovat metodou pokus-omyl. Pokud se to bude opakovat, je to vazne a muze to skoncit ze nebude obraz vubec.
Ja osobne bych tipoval, ze se restartoval ovladac graficke karty (mel bys najit zaznam v Prohlizeci udalosti) a obvykle
se takto projevuje umirajici graficka karta.
Stejne tak to muze byt problem s ovladecm - pres DDU vymaz vsechny ovladace grafiky a nainstaluj aktualni.
Take muze byt vadny zdroj.
Je treba postupovat metodou pokus-omyl. Pokud se to bude opakovat, je to vazne a muze to skoncit ze nebude obraz vubec.
Ja osobne bych tipoval, ze se restartoval ovladac graficke karty (mel bys najit zaznam v Prohlizeci udalosti) a obvykle
Stejne tak to muze byt problem s ovladecm - pres DDU vymaz vsechny ovladace grafiky a nainstaluj aktualni.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
Mohlo se jednat o BSOD , zkusil bych se podívat do BSOD Vieweru od NirSoftu https://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html , dole kliknout na Download BlueScreenView 64-bit (in Zip file) . Pokud tam tento záznam bude, tak dvakrát na něj poklepej a opět pošli screenshot.
-
- nováček
- Pohlaví:
petr22 píše:Jak moc kriticke to je uvidis sam casem a o co se jedna take musis zjistit sam, pouze z tehle chyby se to zjistit neda.
Prohlédl jsem Prohlížeč událostí. V daném času a datu jsem našel pouze toto v screenshot č.1 je těch chyb více stejných pod sebou v screenshot č.2 je jen jeden
Pravděpodobně to bude ovladač GK který jsem neaktualizoval delší čas. Pokud však nevyčtete ze screenshotů něco závažnějšího nebo dalšího.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6065
-
od Minapark
16 zář 2024 10:47
-
-
- 16
- 7153
-
od petr22
02 dub 2025 21:50