Kogaku:
Bydlíme v bytě a máme všude lino, ale je to dané přes nějaký beton, co dělali fachmani někdy v roce jedna dva a nejspíše na tom předtím byla plovoučka nebo parkety, které vytrhali, takže je docela zvlněná ta podlaha. Žena má myšku na podložce, tak to si spíš myslím, že bude vlivem těch vibrací.
amirinda:
OK - zkusím na myši, ať furt má možnost probudit kompa přes klávesnici
PC se zapne když se zvednu ze židle
-
- nováček
- Pohlaví:
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: PC se zapne když se zvednu ze židle
Fachmani neslyseli o nivelacni sterce, ktera slouzi k vyrovnani podlahy do roviny? To bych je hnal,
vytrhat parkety a primo na krivy beton polozit podlahu. NIcmene to nevysvetluje stavajici zahadny jev.
Kdyz zakazes probouzeni klavesnici a mysi, tak budes muset probouzet vypinacem.
Zacal bych to mysi, ze by se samy mackaly klavesy jsem jeste nevidel.
vytrhat parkety a primo na krivy beton polozit podlahu. NIcmene to nevysvetluje stavajici zahadny jev.
Kdyz zakazes probouzeni klavesnici a mysi, tak budes muset probouzet vypinacem.
Zacal bych to mysi, ze by se samy mackaly klavesy jsem jeste nevidel.
-
- Level 1
- Pohlaví:
Nemá monitor ultrazvukové čidlo přítomnosti osoby ? .... já to už na dvou PC měl - odejdeš od stolu monitor se vypne případně systém zamkne. Přijdeš ke stolu PC se probudí.
-
- nováček
- Pohlaví:
petr22:
No víš jak, městský byt v jednom z těch horších měst MSK mohli nám tu nechat holý beton, tak jsme rádi aspoň za to, co máme. Většinu nábytku jsem se rozhodl pověsit na stěnu, nutný zbytek je na nohách nebo distančních podložkách, čert vem hrbolky, člověk si aspoň promasíruje chodidla.
Jak zde padlo, ve správci jsem tu volbu u myši vypnul - prozatím - tak uvidíme, co se bude dít dál.
buchtik:
Žena po mně zdělila HP X24ih. Koukal jsem na parametry na internetu a nic o takovém čidlu nikde nepíšou, tak pochybuji. Co tento monitor má jsou dost otravně pískající kondenzátory/cívky při 144 Hz frekvenci, tak je podtaktovaný na 120 Hz.
No víš jak, městský byt v jednom z těch horších měst MSK mohli nám tu nechat holý beton, tak jsme rádi aspoň za to, co máme. Většinu nábytku jsem se rozhodl pověsit na stěnu, nutný zbytek je na nohách nebo distančních podložkách, čert vem hrbolky, člověk si aspoň promasíruje chodidla.
Jak zde padlo, ve správci jsem tu volbu u myši vypnul - prozatím - tak uvidíme, co se bude dít dál.
buchtik:
Žena po mně zdělila HP X24ih. Koukal jsem na parametry na internetu a nic o takovém čidlu nikde nepíšou, tak pochybuji. Co tento monitor má jsou dost otravně pískající kondenzátory/cívky při 144 Hz frekvenci, tak je podtaktovaný na 120 Hz.
-
- nováček
- Pohlaví:
Ten monitor mě také napadl, ale vyloučil jsem ho s ohledem na:
"Co se týče toho testu vypojení klávesnice + obrácení myši. Udělal jsem,
PC spal a ať už jsem tu skákal po místnosti sebevíc střeleně, nezapnul se."
Vyzkoušej jinou myš.
V každém případě bych dal pokoj prověřit lovcem duchů s virgulí!
"Co se týče toho testu vypojení klávesnice + obrácení myši. Udělal jsem,
PC spal a ať už jsem tu skákal po místnosti sebevíc střeleně, nezapnul se."
Vyzkoušej jinou myš.
V každém případě bych dal pokoj prověřit lovcem duchů s virgulí!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 1779
-
od petr22
24 úno 2024 21:53
-