Dobrý den,
jdu si pro radu - minulý rok na Vánoce jsem dostal externí HDD LaCie Rugged USB-C 5TB, se kterým mám nyní problém.
Jakékoliv soubory, které na disk nahraju a vložím do složky, se mi na TV nezobrazují - ve chvíli kdy soubory vložím na disk mimo složku, televize soubory vidí a přehraje.
Primárně se jedná o filmy ve formátu .mkv
Zkoušel jsem hledat přes Google, ale žádné řešení jsem neobjevil.
Nenapadá vás, čím by to mohlo být?
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
CPU: AMD Ryzen 5 3600 | RAM: Crucial Ballistix Sport LT Grey 16GB (2x8GB) DDR4 3000 | GPU: XFX Radeon RX 5700 DD Ultra, 8GB GDDR6 | SSD: Transcend MTE220S, M.2 - 1TB | CASE: Fractal Design Define S
Re: Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
Vadný software v televizi - prostě to navrhoval kretén. Budeš se s tím asi muset smířit a naházet filmy k přehrání přímo do kořene, na jednu velkou kupu hnoje.
Jestli na těch složkách trváš, kup si Raspberry Pi, připoj ho k té televizi jako přehrávač, a můžeš mít filmy uspořádané jak chceš ty, ne nějaká korporátní mr*ka.
Mimochodem, mohl bys napsat co je to za televizi, aby si podobný šmejd od stejné značky nikdo z nás ani omylem nekoupil.
Jestli na těch složkách trváš, kup si Raspberry Pi, připoj ho k té televizi jako přehrávač, a můžeš mít filmy uspořádané jak chceš ty, ne nějaká korporátní mr*ka.
Mimochodem, mohl bys napsat co je to za televizi, aby si podobný šmejd od stejné značky nikdo z nás ani omylem nekoupil.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Díky za názor. Jedná se o TV 65" Samsung UE65RU7172.
Nicméně je mi divné, že minulý rok televize soubory ve složkách viděla - tudíž to pokazil buď update televize (ale o tom nevím, jedná se o starý model) a nebo je něco s diskem - staré složky, které jsou vytvořené na disku, fungují normálně.
Ale ve chvíli kdy na disku vytvořím složku novou a vložím do ní cokoliv - na TV se tváří jako prázdná. Zajímavé také je, že veškeré nové složky mají na TV datum vytvoření 1. 1. 1970, kdežto funkční složky ukazují skutečný datum.
Nicméně je mi divné, že minulý rok televize soubory ve složkách viděla - tudíž to pokazil buď update televize (ale o tom nevím, jedná se o starý model) a nebo je něco s diskem - staré složky, které jsou vytvořené na disku, fungují normálně.
Ale ve chvíli kdy na disku vytvořím složku novou a vložím do ní cokoliv - na TV se tváří jako prázdná. Zajímavé také je, že veškeré nové složky mají na TV datum vytvoření 1. 1. 1970, kdežto funkční složky ukazují skutečný datum.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 | RAM: Crucial Ballistix Sport LT Grey 16GB (2x8GB) DDR4 3000 | GPU: XFX Radeon RX 5700 DD Ultra, 8GB GDDR6 | SSD: Transcend MTE220S, M.2 - 1TB | CASE: Fractal Design Define S
Takže špatně vytvořené nové složky. Na jakém PC si vytvářel, zkontroluj datum/čas, vytvářej průzkumníkem Windows.
Pro jistotu by neměly mít víc znaků než 11. Vlastnost DOS.
Pro jistotu by neměly mít víc znaků než 11. Vlastnost DOS.
Složky jsem vytvářel standartně na svém jediném PC, z kterého teď i píšu, přes průzkumník jak už to dělám po mnoho let. Na PC je datum a čas v pořádku, i se korektně zobrazuje při vytvoření složky.
Podivej se na opravneni na slozky.
Porovnej ty co se zobrazuji a ty co se nezobrazuji.
Predpokladam, ze ty co funguji budou mit nastaveny pristup pro vsechny a ty co nefunguji poouze pro konkretniho uzivatele, ktery je vytvoril.
Porovnej ty co se zobrazuji a ty co se nezobrazuji.
Predpokladam, ze ty co funguji budou mit nastaveny pristup pro vsechny a ty co nefunguji poouze pro konkretniho uzivatele, ktery je vytvoril.
Hledal jsem to Petře, ale nevím co konkrétně máš na mysli..
Složky se dle vlastností tváří totožně.
Složky se dle vlastností tváří totožně.
Opravneni na pristup do slozky, karta Zabezpeceni.
Udelej screenshot z jedne slozky ktera na TV funguje a ktera nefunguje.
Udelej screenshot z jedne slozky ktera na TV funguje a ktera nefunguje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9182
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
-
- 3
- 3671
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4264
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”