nastavení ge force 8600gt a TV
nastavení ge force 8600gt a TV
Nazdárek, potřeboval bych poradit s nastavením gr. karty ge force 8600gt pro TV. Propojení jsem zvládl, obraz dobrý i zvuk, ale nejde mi nastavit aby se při spuštení video souboru objevil obraz na TV. Mám tam neustále plochu monitoru. Před tím jsem měl ati a všechno šlapalo.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mě to musíš nastavit v zobrazení.Buď obraz na TV nebo na monitoru, jestli jsem to pochopil správně.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
zkus pravým na ploch-vlastnosti-záložka nastavení a přepnout na druhý display
Naposledy upravil(a) memphisto dne 16 led 2008 15:53, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
musíš v ovládacím panelu nvidia nastavit dual nwiew a tak ti vlastně vzniknou jakoby dvě plochy a potom program s videem stačí přetáhnout na druhou plochu a zvětšit a už ti to valí tam
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2869
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
25 dub 2025 14:01