Mam procesor : http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL7E3.html
Zakladni deska : http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=P4VM900-SATA2&s=
Chtel bych se zeptat proc mi procesor nereaguje ? Pocitac se zapne, vetraky se toci, dvd mechanika funguje, jen monitor nenabehne ani klavesnice a dal nic. Zkousel jsem vymazat CMOS, ale nepomohlo to. Potrebuji poradit jak udelat aby to slo.
Jo mam chladic, ktery byl u procesoru Celeron D320 2.4 GHz. Zdroj mam jen 300 W.
Jo, jeste radsi napisu, ze s procesorem celeron D320 2.4 Ghz to jede v pohode.
Problem s procesorem
nikde sem se nedověděl co máš za mb taky skus napsat co máš za ostatní sestavu a ten chladič s celerona nvm jak vypadá ale P4 sou topiči
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao píše:nikde sem se nedověděl co máš za mb taky skus napsat co máš za ostatní sestavu a ten chladič s celerona nvm jak vypadá ale P4 sou topiči
Tak ostatni hardware je 1x 1024 DDR PC3200, jedna dvd palirna, jeden 100GB HDD, graf. karta ati x1650 pro 256MB. Jinak nevim co je mb, ale jeslti myslis mb jako motherboard tak tam je primo odkaz na cpu support.
zlobyl píše:Jak jsi vůbec poznal, že je problém v CPU?
Jak se přesně PC chová?
Takze vim urcite ze problem je procesor, protoze jak uz jsem napsal vyse, tak s celeronem to jede v pohode. Take jsem dal odkaz na to jakej procesor mi dela problemy a jeste odkaz s cpu supportem moji desky. A jak se pocitac chova ? Tak jak jsem vyse psal, vsechny vetraky funguji, dvd mechanika se rozjede, ale monitor a ostatni uz nic. Procesor se zahriva, ale neprehriva. Pocitac ani nevydava zadne zvuky a ani se sam nevypne. Bios asi vubec nenajede, nebo nevim.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vypadá to, že to neutáhne zdroj.
Zkus si půjčit nějaký výkonnější na vyzkoušení.
Zkus si půjčit nějaký výkonnější na vyzkoušení.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
A kde si vzal to Pentium? Myslím tím že sám moc dobře vím že se nový nedá sehnat takže si asi koupil "ojetinu" ne? Takže seš si jistej že je to Pentium funkční?
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Zeppelin píše:A kde si vzal to Pentium? Myslím tím že sám moc dobře vím že se nový nedá sehnat takže si asi koupil "ojetinu" ne? Takže seš si jistej že je to Pentium funkční?
To si prave jistej nejsem. Je to uz pouzitej. Ale nevim, mozna mi ho jenom ta deske nechce vzit. Bohuzel nemam kde jinde vyzkouset a ani vyzkouset s lepsim zdrojem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3402
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36