Zdravim,mam problem s touchpadem.Puvodne to bylo v tom,ze jsem po nem jel prstem a obcas se choval jako bych kliknul (takze jsem ruzne sem tam tahal slozky,atd).Snizeni citlivosti na minimum to trochu zlepsilo,no nakonec jsem klikani pomoci plochy touchpadu uplne vypnul.
Horsi ale je,ze mi odchazi tlacitka,konkretne u leveho uz mam nekdy opravdu problem docilit kliknuti.Neradte mi,at si koupim mys,mam ji,ale nekdy je pro me touchpad nepostradatelny a jednina moznost.
Zeptat se chci,jestli se da vymenit a pokud ano,kde sehnat novy,nemuzu nikde nic najit.
Jde o Fujitsu-Siemens AMILO A1650.
Diky
Vymena touchpadu?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
pokud je v záruce, tak bych ho reklamoval
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
myslel jsem reklamovat jen ten touchpad. né celý book. vymění ti ho a bude to ok. samostatně jej neseženeš. leda tak možná když bude někdo rozprodávat tento book na díly a kdyby sis to vyměnil sám, tak příjdeš o záruku na celý book a pokud jsi to nikdy předtím nedělal a nevíš o co go, tak bych se do toho ani nepouštěl, protože můžeš natropit více škody než užitku!
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Na zaruce nezalezi,konci v breznu a mimo touchpadu jsem s nim naprosto spokojeny.
A do servisu ho nemuzu dat zaprve proto,ze jsem skoro neustale v zahranici a zadruhe ho denne pouzivam.
Takze zvlast se sehnat neda?Ale jestli ho maji v servisu,tak by se snad nejaka cesticka mohla najit.Doufam.
Zkusim se poptat,diky
A do servisu ho nemuzu dat zaprve proto,ze jsem skoro neustale v zahranici a zadruhe ho denne pouzivam.
Takze zvlast se sehnat neda?Ale jestli ho maji v servisu,tak by se snad nejaka cesticka mohla najit.Doufam.
Zkusim se poptat,diky
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
no zatím není zač. zkus nějakou inzerci nebo pohledat jestli ho někdo neprodává na díly,protože tohle jen tak v servisu nemají. to se objednává až se objeví příčina.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2175
-
od viktorsavo
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 13:29
-
- 10
- 4304
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
- 4
- 4840
-
od amirinda
13 črc 2024 18:00
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 10955
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”