Webka - připojim webku, nainstaluju všechno, otevřu program a nejde mi fotit ani nic dělat s ní. Pomoc pls ( kamera logitech quick ćam Chat 3)
TV-karta - Nainstaluju, připojim, naistaluju ovladače, spustim program furt to na mě hlásí. Když to zkoušim na PC tak mi to funguje normálně, akorát nenaladim skoro nic. Pomoc pls ( tv karta MSIigivox a/d)[/quote]
Nejde webka a tv karta na notebooku
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
K TV kartě musíš připojit TV anténu. K Web kameře jsi určitě dostal manuál, doporučuji si jej přečíst. Jinak tady bohužel nejsou žádní jasnovidci a co Ti to hlásí, jaksi nevíme.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
anténu mám připojenou, nainstaluju aplikaci, driver, no pak spustim program dám A jako analog a napíše mi to: acces violationat adress 0048A0ÁD in module ´ATVR.exe´. Read of adress 00000000.
Na nirmálnim kompu mi to de OK v pohodě, jen nemuźu nic naladit a nebo jen tak divně. Když dám parávce zařízení u ničeho neni otazník tak sem zkusil aktualizovat ovladače a taky nic
Na nirmálnim kompu mi to de OK v pohodě, jen nemuźu nic naladit a nebo jen tak divně. Když dám parávce zařízení u ničeho neni otazník tak sem zkusil aktualizovat ovladače a taky nic
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4192
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11