Zdrávím vás pánové a dámy :-)
Mám problém s tiskárnou )multifunkčním zařízením) Konica Minolta Page pro 1380MF. Z jakýchsi mi neznámých důvodů tiskárna "zmizla" z nainstalovaných tiskáren a nelze nainstalovat.
Je to USB tiskárna. Odinstaloval jsem jakýsi její obslužný program Linkmagic a opětovně jsem spustil instalátor, který zpět nainstaloval tento program. Potu vše v pořádku. Na výzvu jsem strčil USB do PC. XP našly hardware a po výběru z možností aktualizace ovladačů po síti (i z CD) našlo ovladač. Něco instaloval a na závěr hodil hlášku. "Při instalaci došlo k chybě. Uvedený modul nebyl nalezen." Už jsem z toho zoufalý tak jsem zkoušel instalaci v nouzovém režimu a při stejném postupu mi to napsalo ve stejném místě "server RPC není k dispozici"
Nemáte někdo radu, zkušenost?
Nelze nainstalovat tiskárnu
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus ji odebrat ve "správci zařízení" i s USB
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jen upozornění - Nejprve se instaluje ovladač bez připojené tiskárny a teprve po vyzvání instalačního programu se tiskárna připojí do USB! Doufám, že to platí i u Tebe, ale raději mrkni do manuálu k tiskárně.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
1. Ve správci zařízení tiskárna není vidět.
2. Postupoval jsem podle návodu. tzn vložil jsem cd od tiskárny a spustil jsem setup. Po výzvě abych zastrčil USB jsem toto udělal a XP rozpoznaly hardware a instalovaly s problémy viz výše...
Nový poznatek je ten že když otevřu složku tiskárny a faxy a kliknu na "Přidat tiskárnu" tak win nereaguje...
Díky za každou radu.
2. Postupoval jsem podle návodu. tzn vložil jsem cd od tiskárny a spustil jsem setup. Po výzvě abych zastrčil USB jsem toto udělal a XP rozpoznaly hardware a instalovaly s problémy viz výše...
Nový poznatek je ten že když otevřu složku tiskárny a faxy a kliknu na "Přidat tiskárnu" tak win nereaguje...
Díky za každou radu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3239
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12
-
- 2
- 2905
-
od petr22
04 pro 2024 14:59
-
- 10
- 4453
-
od Dolpi
13 srp 2024 18:07
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9234
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
- 9
- 4219
-
od zeus