zdravim,
potreboval som si vycistit kompik, a tak som ho vycistil a vsetko zase zapojil.zacal mi mrznut na roznych miestach este pred spustenim OS, ale niekedy az po.znova som vycistil niektore casti dokladnejsie.vsetko nabehlo v poriadku aj som sa dostal do OS ale len na par minut lebo potom zamrzol, restartol som a odvtedy uz sa nespusti... neviem si poradit lebo nemyslim ze by mi nieco odislo...
zamrznutie pred OS
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus při vypnutém PC vyjmout grafickou kartu a měkkou školní gumou očistit kontakty a pak GK vrátit zpět do PC, ale pozor na statickou elektřinu. Stejným způsobem ošetři paměti RAM a pokud máš dvě zkus vždy vložit jen jednu do prvního slotu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
uz som skusal vsetko mozne, aj reset biosu aj vsetko dat prec. najprv som dal vsetko prec vratane grafiky a ramky. pri starte piplo takze procak by mal byt OK. potom som nechal len grafiku, tiez piplo aj grafika by mala byt OK, potom len ramky a uz nepiplo. lenze mam 2 ramky a sloty dokpy 6 kombinacii, takze je velmi nepravdepodobne aby mi odisli pamate. mam tam taky pristroj kde su 4 ledy ktory ukazuje v com je problem. 1 nicka svieti na cerveno ostatne na zeleno, v manuali to znamena nieco ako problem s inicializacio chipsetu. na nete sa pisalo nieco v tom zmysle ze je asi problem v doske...
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podívej se, jestli máš dobře zapojené napájení k desce a jestli jsi třeba omylem nesáhnul na nějaké kontakty.
Jinak by také neuškodilo se rozepsat o tvém PC. (typ desky atd...)
Jinak by také neuškodilo se rozepsat o tvém PC. (typ desky atd...)
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Poku máš manuál k základní desce, podívej se na osazování pamětí do jednotlivých slotů. U detekčních diod si dej pozor na orientaci, jinak čteš mylnou informaci. Zkus v PC nechat vždy jen jednu paměť. Některá může být vadná.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zpět na “Problémy s hardwarem”