Je mozne ze sem pri zkouseni Ramek jednu poskodil ?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Je mozne ze sem pri zkouseni Ramek jednu poskodil ?
Vim ze mam jednu spatnou ramku jenze jich mam vic a tak sem je zkousel kdyz sem nasel vadnou vratil sem tam zbyvajici ,ktera byla podle testu v poradku ale najednou i ona hazi errory nevite nekdo cim to muze byt ???
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
nemáš v místnosti,kde ji instalaci prováděl na zemi koberec?neodpálil jsi jí statickou elektřinou?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Ta statická může být aktuální, ale ono to až tak nehrozí. Spíš bude chyba jinde. Zkus ji přehodit do jiného slotu a zpět. Žádnou radu na to nemám, ale když jsem nedávno bojoval s restarty apod. tak ty hlášky o chybách byly stále, koupil jsem novou paměť a se stejným výsledkem. Nakonec to byla ptákovina.
Ta paměť nemusí být zákonitě pryč. V krajním případě ji vyzkoušej v jiném PC.
Naposledy upravil(a) guest dne 29 úno 2008 23:45, celkem upraveno 1 x.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit píše:Ta statická může být aktuální, ale ono to až tak nehrozí. Spíš bude chyba jinde. Zkus ji přehodit do jiného slotu a zpět. Žádnou radu na to nemám, ale když jsem nedávno bojoval s restarty apod. tak ty hlášky o chybách byly stále, koupil jsem novou paměť a se stejným výsledkem. Nakonec to bila ptákovina.
mno hodil sem ji do druhho slotu na ramky a najeno ukrasnych 0 erroru takze je mozne ze mam asi bůby slot :(( ale ja mam jenom dva takze mi ted jede jenom jedna 512

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V manuálu k základní desce je zpravidla i tabulka, jak paměti do slotu osazovat a to velikost v MB a zda mohou být jednostranné či dvoustranné (paměťové chipy na jedné, nebo obou stranách desky s pamětmi).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Pic píše:V manuálu k základní desce je zpravidla i tabulka, jak paměti do slotu osazovat a to velikost v MB a zda mohou být jednostranné či dvoustranné (paměťové chipy na jedné, nebo obou stranách desky s pamětmi).
dobre diky moc za rady to byla dvoustranna a na tom druhem slotu delala binec takze si musim koupit nejakou funkcni jednostrannou :-) este jednou diky za rady
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Pic píše:Takže jsi se koukl do manuálu. Hodně zdaru a není zač.
takže mám zakladni desku Od MSI a mela by to byt VIA K8M800/K8T800 + 8237/R Chipset
Tady je popis co muzu mit za Pameti tak kdybyste mi nekdo pls pomohli nejakou najit nejlepe nejakou gb cim levnejsi tim lepsi

http://img.enter4u.eu/MSIZAKLADKA45dc.gif
jo a tu ramku jednostrannou :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Kdo umí číst kód HTML? Doladit jednu podmínku. Příloha(y)
od Minapark » 06 led 2025 09:21 » v Programování a tvorba webu - 22
- 10040
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:54
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”