Integr. zvukovka nebeha jak ma

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Axonor
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Integr. zvukovka nebeha jak ma

Příspěvekod Axonor » 08 bře 2008 20:44

Zdravim
uz opravdu hodne dlouho se pachtim s nekalym problemem, a to ze mi nefunguje 5.1 zvuk... dlouho jsem to daval za vinu reprakum, ale pak me napadlo ze by to mohlo byt zvukovkou. Nedavno jsem si koupil tuto zakladni desku ASUS M2R32-MVP a repracky mam sice stary, uz se asi neprodavaji, ale myslim ze by meli fungovat :

Kód: Vybrat vše

http://www.czechcomputer.cz/product_doc-44D91CF0298DCF9DC1256E90000B6A3C.html

Zakladni desku a bednicku od repraku mame propojeny koaxialem...
Vtip je v tom, ze na te bedne co je videt na obrazku de nastavit Stereo, Dolby Digital a Dolby ProLogic.
Stereo hraje jak ma ze dvou prednich repraku, ale dal Dolby Digital hraje uz ze vsech repraku, ale vubec to neodpovida tomu jak by to melo byt... repraky si to rozhodi jak chcou, takze v testech jak kolem vas krouzi vrtulnik a vy presne slysite kde je, hrajou zase jenom dva repraky...
do Dolby ProLogic jsem se jeste nikdy nedostal, jen kdyz sem repraky pripojil k DVD prehravaci...
Napsal jsem to trochu chaoticky a mozna neuplne, ale i tak bych vas chtel poprosit o radu... uz se s tim pachtim opravdu dlouho.
Diky

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 08 bře 2008 20:50

asi hloupý dotaz, ale máš nainstalovány ovladače?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 08 bře 2008 21:27

A nemůžeš to je propojit přímo káblíkama místo koaxu?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Axonor
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Axonor » 08 bře 2008 21:34

no hloupej dotaz to zas tak neni... ale instaloval sem toho tam uz tolik ze poradne nevim ani jesi to tam je... ted tam mam od desky nakej SoundMAX... ale ten podporuje zapojeni ze se kazdej reprak strci do svy diry (nevim jak se tomu rika)
kdezto ja repraky napicham do subwooferu a ten pak pichnu do tej krabicky co je na fotce a tu pak do zakladni desky pres ten koaxial...
je to zahada

Zpět na “Problémy s hardwarem”