Tv TUNER
Tv TUNER
Dobrý den koupil jsem si Tv tuner winfast dtv2000 h. Nainstaloval do PCI slotu propojil audio nainstaloval ovladace a software. Pote dam hledat programy a bohuzel mi zadny kanal nenajde. Nevim kde delam chybu vse by melo byt zapojeno spravne. Jedine co me napada je to ze je nejaka chyba ve spolupraci mezi kabelem s tel signalem a tv tunerem. Nebo ze by byla chyba mezi monitorem a zidli? :) Prosim poradte s timti problemem dekuji moc VSEM.
Re: Tv TUNER
Vítej na PC-HELP,
A co k té kartě připojuješ? Anténu nebo kabelovku? Pokud anténu tak jakou? Snažíš se chytnout analog nebo digitál?
A co k té kartě připojuješ? Anténu nebo kabelovku? Pokud anténu tak jakou? Snažíš se chytnout analog nebo digitál?
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Dekuji za privitani. :) ... no ta karta je hybridni takze kabelovka i antena...vyzkousel sem oba dva zpusoby.Jinak mam kabelovou televizi od UPC.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Doufám , že máš WinXP SP2.Zkus změnit normy ,jestli karta najde programy.Doporučuje se i znovu vypálit ins.CD:
http://forum.kukni.cz/leadtek-winfast-d ... w-335.html
http://forum.kukni.cz/leadtek-winfast-d ... w-335.html
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Tak pred chvili sem to naladil ale je to bez zvuku mozna ze mam blbe zapojeny audio kabel z tv tuneru do zakl desky jinak mam tuhle zakl desku http://eu.shuttle.com/archive/en/prod/mb/600/mv43n.jpg prosim poradte kde se nachazi vestavena audio karta.
mam win xp sp2 v softwaru problem neni
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Musíš nastavit také odpovídající zvukovou normu- D/K a B/G(tu pro kabelovku- některé jsou v této normě, kromě českých).Int. zvukovka je na MB. Venku jsou konektory Line-in , tam to dej.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
zvewnku mam pouze zdirky na jack 3,5 musim to pichnout na MB. takovejch tech 4 vedle sebe je tady vic 4x ale kazdej na jinem miste a at to pichnu kamkoliv tak zvuk nikde.
a v nastaveni nic podobneho jako d/k a tak nemam pouze kolonku audio vystup a tam sim uzu vybrat z nekolika veci napr zarizeni aux, cd player, vstup vnejsiho zdroje atd... dekuji za pomoc :)
uz sem na to prisel audio kabel sem zapojil tam kde byl predtim zapojen zvuk z cd mechaniky ... super vyreseno ... dneska to jeste vsechno odzkousim a kdyby byl nejaky problem tak se jeste ozvu ... diky moc za vsechno :)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Důležitější obrázek je ten menší. Linkový vstup je ten zelený. V nastavení WIN, pak nesmí být tento stažený a někde v nastavení TV karty bude volba, která určuje, který vstup je použit pro zvuk TVCard. Je to kvůli dálkovému ovladači, aby systém věděl co dálkou upravovat.
Tak jsi byl rychlejší.
Tak jsi byl rychlejší.

- Přílohy
-
- mv43_back.jpg (7.66 KiB) Zobrazeno 445 x
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
jj sila nade vse :) jo ale mam problem u nekterejch programu mi zvuk sumi o nekterejch je v pohode a doladovani tady nikde neni hm to bdue zajimavy :)
Zpět na “Problémy s hardwarem”