Zdravim!
Takze mam problem se svym starsim notasem toshiba S1620CDS. Doposud jsem pouzival pripojeni na net pres
PCMCIA adapter ETHERNET 10/100 Mb/s a vsechno fungovalo bez problemu. Ted jsem si koupil WIFI PCMCIA
adapter TP-LINK TL-WN310G a zacaly problemy se zvukem - pri prehravani jakehokoliv zvuku se zacne asi tak po
1 minute zpomalovat,praskat a preskakovat dopredu, jakoby ho neco brzdilo, pritom vyuziti CPU pri prehravani je tak do 30%. Zkousel jsem novou instalaci windws XP sp2, nejnovejsi ovladace atd., ale zvuk porad blbne. Jeste jsem
zjistil ze ve vlastnostech pripojeni jak tam jsou ty dve ikonky pocitacu se porad kamsi odesilaji nejake pakety, ale
zadne neprijimaji. pokud to pripojeni zakazu, tak je vse ok a zvuk neblbne. Jakykoliv monitor odesilanych paketu ale nedetekuje zadne odesilane pakety, zadnou komunikaci, proste nic. Tak uz nevim, poradite nekdo? Predem dik!
zpomalovani zvuku
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zpomalovani zvuku
Že by nějaká havěť? Asi by nebylo od věci si nechat překontrolovat log z HiJackthis. Více o tomto nalezneš v sekci zabývající se viry, nebo přímo HiJackthis.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Prave ze zadna havet neni, mam novou cistou instalaci XP po predchozim cisteni a formatovani disku.
Pripada mi ze to nejak brzdi ta wifi karta, protoze kdyz ji vymenim za puvodni ethernetovou, tak jede
vsechno bez problemu. Ale cim a kde to brzdi je zahada....
Pripada mi ze to nejak brzdi ta wifi karta, protoze kdyz ji vymenim za puvodni ethernetovou, tak jede
vsechno bez problemu. Ale cim a kde to brzdi je zahada....
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stejne to nicemu neuskodi kdyz to jsem hodis 

Zpět na “Problémy s hardwarem”