Zravím,
vlastním notebook SIEMENS-FUJISTU s širokoúhlým monitorem. Počítač byl dodáván s Windows Vista, kde vše funguje v pořádku. Potřeboval jsem do počítače nainstalovat starý Windows XP. Instalace se zdařila, doinstaloval jsem si všechny ovladače. Běží hezky, delší výdrž, spokojenost.
Jenže mám takový problém s grafickou kartou ATI Radeon X1200. Jako rozlišení ve Windows používám 1280x900. Pokud však přepnu na rozlišení 4:3 (třeba 800x600), obraz se neroztáhne, ale po levé a pravé straně zůstanou velké černé pruhy (oblast se nevyužije). Toto je dosti nepříjemné ve fullscreen aplikacích které neumožňují zvolit širokoúhlé rozlišení.
Je nějak možné roztáhnout obraz po ploše celého monitoru?
Děkuji
Širokoúhlý monitor
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Širokoúhlý monitor
no máš dané rozměry obrazu 16:9 a 4:3, ty jsou nekompatibilní. Buď tolerovat pruhy nebo použít funkce letter box, pan & scan atd.Tedy pokud to grafika nebo monitor umožňují.
Jinak vítám na fóru!
Jinak vítám na fóru!
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: Širokoúhlý monitor
Děkuji, tak pio rozdrbání ovladače jsem dal zpět původní a pokud by to někdo potřeboval v Catalyst je pod pokrocilym modem moznost Notebook display.
Pro oči nevidím, díky za pomoc.
Pro oči nevidím, díky za pomoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10860
-
od JuRas