Obnova smazaných dat
Obnova smazaných dat
Potřeboval jsem oživit kompl napadený nejakym svinstvem, takze jsem si nechal od "dobraka" kolegy preinstalovat system. Nejak si ovsem nevsiml a misto na systemovy disk natahl wokna na zalozni disk na kterem jsem mel kupu dulezitych dat. Formatoval disk pres rychly format. Zkousel jsem ledacos - nejdriv File Scavenger - v nem jsem uz mel z drivejska ulozeny projekt s daty ktery byly smazany, abych je mohl obnovit ( ty pro zmenu zase omylem smaznul jiny "dobrak" . jenze po formatu disku uz samozrejme obnova z projektu neni mozna. Novy scan sice nalezl nejaka data ( tak 10 - 20%) ovsem nebylo mozne je precist. Zkusil jsem tedy nastroj GetDataBack pro NTSC i pro FAT32 protoze jsem si nebyl uplne jisty puvodnim formatovanim disku. I GDB nalez nejaka data a dokonce 1 ! soubor sel precist a kopirovat. Zbytek ovsem opet nejde cist. Nemate nekdo napad nez se pujdu definitivne zastrelit ? Diky moc vsem.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Obnova smazaných dat
Vítej na fóru PC-HELP
Můžeš zkusit Recovery My Files:
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... y-files/?g[hledano]=obnova%20smazan%FDch%20dat&g[oz]=2.66
Můžeš zkusit Recovery My Files:
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... y-files/?g[hledano]=obnova%20smazan%FDch%20dat&g[oz]=2.66
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Obnova smazaných dat
Recovery my Files je super, ale nevím jak to dopadne s tím obnovením. Protože jestli už máš daný sektory přepsaný jinýma souborama, tak už je asi neobnovíš (mě se to nepovedlo), jen se na ně mrkneš a budou jako lost file.
Lenovo Thinkpad Edge 15
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3157
-