VYPALOVACKA - nenacte DVD !

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Sektor
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

VYPALOVACKA - nenacte DVD !

Příspěvekod Sektor » 02 kvě 2008 10:01

Zdravím.

Poprvé v životě jsem se setkal s tím, že něco nepřečte PC, ale DVD přehrávač ano. Mám totiž problém :
-Známý má (poměrně luxusní) DVD recordér na TV - týdně tam nahraje a vypálí tak 10 filmů určitě, nicméně chtěl si udělat kopii přes PC a zjistili jsme, že to vypalovačka nenačte. Jasně, dal jsem tam jinou .... nic. Zkusil jsem to v dalších čtyřech co jsou v prodeji do 1000 CZK a zase nic.

Napadlo mě, že by to mohlo být "regionem" , ale nikdy jsem to na PC neměnil a už ani nevím, kde to najít :-D

Má s tím někdo zkušenosti ? Ty média jsou na klasických DVD Verbatim 16x (+ ; - ; ...) a vypáleny jsou na tom filmy přes ten rekordér - v PC se to (VŠECHNO - média) tváří, jako by tam nic nebylo.

Díky za help.
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: VYPALOVACKA - nenacte DVD !

Příspěvekod X » 02 kvě 2008 10:27

Mechanika v PC je LG? Taky mi to mrška dělala.

Sektor
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 02 kvě 2008 10:43

Mechanika v PC (je) : Toshiba , NEC, LG , ASUS , Samsung , Pioneer a jeste jedna externi ... a zrovna si nevzpomenu co to bylo :-D

Nenacte to zadna mechanika co je v obchode, jen DVD prehravac. Proto se ptam co mam delat, aby to precetl i PC kdyz je preci "nadrazen" jakekoliv praci s medii :-)))
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 02 kvě 2008 10:59

vypalovačka-vlastnosti-Hardware-vlastnosti-region disku. Zkoušels to na jiném PC? Není záznam ve vyšším rozlišení, formátu?Vypalovačka-vlastnosti- co je napsáno v systém souborů?
Nebo v systému RAW. Nezmínil jsi se z čeho to nahrával- zdroj.Jaký je to DVD rekorder...
Ještě bych na to zkusil GSpot270a, zda by něco přečetl- formát , kodeky..
Opravdu zajímavý....
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Sektor
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 02 kvě 2008 11:57

Přehrávač přesně nevím , prostěj DVD rekordér asi za 10 tis CZK ... zkoušel jsme to nenej na několika PC? ale i na několika vypalovačkách, to píšu po třetí :o)

Hlavně nevím jak případný region tam mám dát nebo co ... jelikož DVD vypaluje normálně jako region CZ a v přehrávači to běží i zpětně, prostě načte a přečte vše, stejně tak to dokáže opět vypálit apod. - ale vypálené média z rekordéru už PC nenačte, prostě jako by nebylo v mechanice nic. Ani se neukáže zaplnění disku , prostě pusto prázdno :(

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 02 kvě 2008 14:04

No jo , tak bych prošel nastavení v DVD rekordéru..do jakého formátu to vypaluje, to nahrává z čeho? normální vysílání TV analogové? Nebo ze Satu? Zkusil bych IsoBuster, jestli to z toho dostane, problém to ale nevyřeší.Nebo zkusit Total video converter.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 02 kvě 2008 20:44

Tak to opravdu chce manuál k rekordéru a prostudovat jak to vůbec zapisuje. Nemá to nějakou ochranu?

cicero
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod cicero » 03 kvě 2008 00:09

Podle mne neprovede ukončení filmu(ukončovací stopa)v DVD na hardisku,je to něco podobného jako ukončovací stopa na DVD nebo CD.

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 03 kvě 2008 11:29

Ta dvd to sama neumí (auto.) ukončit dvd disk , proto je nutné v dvd rekordéru ( v menu tuším ,ale to je rozdílé od typu dvd rekordéru ) dát ukončit disk.

Neuzavřené disky totiž přečte jenom ta mechanika ,která je vypálila. :bigups:
Naposledy upravil(a) Owner dne 03 kvě 2008 12:06, celkem upraveno 1 x.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

alonzo
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod alonzo » 03 kvě 2008 11:39

Jinak problém s regionem dokáže vyřešit program DVD Region+CSS Free http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... ncss-free/

Sektor
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 03 kvě 2008 11:57

Díky za typy - zkusím ;-)

cicero
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod cicero » 03 kvě 2008 12:02

To:Owner.Myslel jsem ukončit přímo v rekordéru DVD.

Zpět na “Problémy s hardwarem”