GE force 4 TV out- nejdou mi barvy na televizy Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

endyman
Pohlaví: Nespecifikováno

GE force 4 TV out- nejdou mi barvy na televizy  Vyřešeno

Příspěvekod endyman » 29 zář 2003 13:49

Ahoj
Mám problém ani né tak s karou jak s propojením, když použijin kabel sinč-sinč tak mi sice obraz chodí ,ale nic moc běhají mi přez něj pruhy. Když použiju S-Video kabel tak je obarz perfektní , ale nejdou barvy a přepínání norem PAL -G PAL- B atd. to nevyřešilo a pro zajímavost jaká norma se používá u nás doposud mi chodila PAL-G Německo.
Předem dík Tomáš

Reklama
jimmy.
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: září 03
Pohlaví: Nespecifikováno

Pokus o odpověď :-)

Příspěvekod jimmy. » 29 zář 2003 20:00

Ahoj,
já mám Radeona 9100 a používám normu PAL-D. Obraz mi sice chodí, ale žádná sláva to není (semtam přeskakují pruhy - přes S-Viedo to je ale lepší). Teď vyšel u Levelu 104 program na vyladění obrazu u karet od nVidie, tak ho zkus. Jinak s tímhle problémem moc zkušenosti nemám.

Uživatelský avatar
Rimmer
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1171
Registrován: březen 03
Bydliště: Červený trpaslík
Pohlaví: Muž

jojo

Příspěvekod Rimmer » 30 zář 2003 09:17

Jo, koukám že s grafickými kartami připojenými k TV to nebude zas až tak růžové, jak výrobci píší.........a že označení na graf. kartě TV-OUT ještě zdaleka neznamená, že to bude šlapat. Bohužel, s tím nemám žádnou zkušenost, a asi se to dost liší typ od typu (výrobce), snad poradí někdo jiný.. Ale ty normy zkusím zjistit
Rimms

Návštěvník
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Návštěvník » 07 pro 2003 10:44

kamarát má tiež ge-force a obraz ma tiež bez farby a navyše zelený.Keď som asi pred rok a pol isiel kupovat grafiku s Tv out predavač mi poradil že určite nebrat Ge-force, lebo 4 z piatich kariet majú zlý obraz na TV.To bude asi tvoj prípad.Ak je karta ešte v záruke skús ju vymeniť. Ja som kúpil Ati radeon 7500/64ddr a obraz mám perfektný.

Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6655
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

..

Příspěvekod Ltb » 07 pro 2003 13:01

Tak to je vskutku zajímavá informace. Ten prodavač asi věděl o čem mluví, mám také ATI a problém se zobrazením na TV žádný.
Sice nevidím v budoucnu jakýkoliv důvod proč bych měl své PC připojovat k TV, ale vyzkoušet jsem to musel.

user1906
Pohlaví: Nespecifikováno

tv-out geforce 4mx

Příspěvekod user1906 » 08 led 2004 23:03

hodně mě tv-out natrápil s černobílým výstupem, ale barvy se objevily s následujícím nastavením (kabel s-video - scart, televize sony)
formát: PAL-B
formát obrazového výstupu: výstup kompozitního videa

Uživatelský avatar
Pe3k
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: únor 04
Bydliště: u Ostravy
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Pe3k » 12 úno 2004 15:54

Já mám svuj PC s NVIDEA GEForce 2MX/MX 400 s TV Out, připojen 10m dvojnásobnou (1 pro audio, 2 video) dvojlinkou k videu Panasonic . Barvy jsou stálé bez pruhů nebo blikání. :smile:

Mé nastavení
formát výstupu: NTSC-M
formát obrazového výstupu: automaticky

Kabel byl zakoupen v prodejně pro radioamátery "www.hadex.cz" a můj spolužák (radioamatér) mi do scartu připájel k video kabliku nějakej odpor aby to neblikalo :smile:

Uživatelský avatar
sovicka2001
Level 2
Level 2
Příspěvky: 190
Registrován: duben 03
Bydliště: Praha 917
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod sovicka2001 » 12 úno 2004 18:37

Jen bych tě opravil že Hadex je úplně normální obchod s elektrotechnikou.
Radioamatérsky rozhodně zaměřený není...
Ahojky!
J.S.

Uživatelský avatar
Pe3k
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: únor 04
Bydliště: u Ostravy
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Pe3k » 13 úno 2004 08:07

No když chceš :sneaky: Já tam teda moc často nechodím vždyť je to tam samý "drátek, odpor, dioda" a to není nic pro mne :biggrin:

JVI
Pohlaví: Nespecifikováno

TV OUT a barvy

Příspěvekod JVI » 20 úno 2004 10:44

tento problem je zpusoben kabelem, nikoliv gr.kartou a jejijim nastavenim. Tento problem jsem mel na gr.karte GeForce 2 GTS,GeForce FX 5200 a Radeon 9200. vzdy to vyresila vymena kabelu.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Force dark mode v chromu
    od pcuser225 » 14 zář 2021 20:53 » v Vše ostatní (sw)
    0
    155
    od pcuser225
    14 zář 2021 20:53
  • Nefunkční Ge Force GTX 750 Ti - ani bios nenajede
    od tuningrob » 18 lis 2020 09:10 » v Problémy s hardwarem
    6
    495
    od peta501
    18 lis 2020 10:47
  • Barvy
    od manscrazy » 23 srp 2021 20:50 » v Vše ostatní (Off topic)
    0
    116
    od manscrazy
    23 srp 2021 20:50
  • Nejdou hrát multiplayer hry
    od Hellzz » 24 úno 2021 21:09 » v Hry
    0
    583
    od Hellzz
    24 úno 2021 21:09
  • Grafické drivery na macbooku nejdou
    od RZLL » 15 kvě 2021 23:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    0
    382
    od RZLL
    15 kvě 2021 23:40

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], vlado33333 a 1 host