Sorry že zakládám diskuzi podruhé, ale minulé téma už jsem označil jako vyřešené s tím, že pošlu desku na reklamaci - ale omyl :-)
-Nawíc bych byl rád, aby si toho lidé všimli v top 10

Koupil jsem zakladni desku a jednoduse mi nejde cely REAR PANEL = panel, kde zapojujete mys, klavesnici, usb , sitovku , .... deskou to nebylo, ted mi prisla ta stejna opet uplne nova a zabalena.
Zkousel jsem : Jinou mys, klavesnici, desku , zdroj , pastu, vetracek na CPU , disk , mechaniku , case (i bez nej samozrejme) , ...
Jedine, co je v PC stale stejne je : PROCESOR a RAMKA
ALE : Deska se sekne v biosu pri hlasce KLAVESNICE NENALEZENA (znate to) a to proto, ze proste neprojdu ani k biosu, jelikoz mi PC nema jak vzit klavesnici (ani cokoliv jineho co dam do panelu, jako je treba USB lampicka apod.) ...
*Bios v zakladnim okne vypise normalne typ procesoru , disky , mechaniky , rychlost i velikost operacni pameti , typ desky , .... proste vse jak ma byt, jen mu chybi "zastrcit klavesnice" - prosim nepiste mi at zkusim jinou, to bych z tohodle fora odesel asi na dobro ...
OTAZKA : MUZE TO BYT SPATNYM PROCESOREM , NEBO RAMKOU ? Oboji je kupovano UPLNE NOVE !
-Muze mit jedna z tech dvou veci vliv na REAR PANEL na zakladni desce ??? ;-(