Nastavení grafiky NVIDIA GeForce 7300 GT

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

tomyk.net
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Nastavení grafiky NVIDIA GeForce 7300 GT

Příspěvekod tomyk.net » 08 črc 2008 23:25

Zdravím,
mám takové menší problémy s výše uvedenou grafickou kartou po přeinstalaci OS z důvodu vadného disku:
> na kartu jsou připojeny dva monitory menší 17" přes VGA a větší 21" přes DVI
> systém WXP Pro SP2 + HF k 25.6.08, sestava HP Compaq dx7300 Microtower - ovladače staženy ze stránek HP, kromě ovladače na výše uvedenou grafiku (175.19_geforce_winxp_32bit_english_whql), počítač je součástí domény na W2003 Server Std

< funkce je taková, že na 17" by měl běžet IS a na 21" prohlížeč digitálních snímků, praxe je taková, že se uživatel zaloguje oproti doméně a naskočí mu automaticky tyto dvě aplikace (řešeno v All Users - Po spuštění), kam se opět loguje, tzn. každá aplikace má svůj dialog box

Tzn. že monitory jsou nastaveny jako Dual View, primární 17" sekundární 21" každej pochopitelně jiný rozlišení, aplikace se mi povedlo dostat každou na jeden monitor, ostatní aplikace se spouští na 17", což je taky v pořádku, průšvih ovšem je, že se 5x zaloguju a naběhne vše jak má a po šestý se mi obě aplikace spustí na 17", když je potom shodím a pustím tak buď najedou správně vetšinou (a i se mi stalo že ne). Manuály jsem sice prolezl, ale asi něco opomíjím a bude to třebas nějaká blbost. Dáte někdo tip? Díky předem!

Co se týče ještě nastavení tak:
záložka nView Desktop Manager - Enable
záložka Profiles - vytvořenej profil DV do něj to sypu
záložka Windows - Open windows on: Default Dialog boxes: Move to application display
záložka Application - zde mám individuální nastavení aplikace pro digitální snímky, a jestli tady nebude nějaká chyba, když tak sem hodím screen jak to mám ponastavený.
Tomýk

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”